Пълнен лук с гъби
    
    
    
                
            
                14 Септември 2012
            
            
            9923
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	8 големи глави лук
	200 г гъби
	50 г пушени гърди
	4 лъжици доматено пюре
	черен пипер
	магданоз
	2-3 лъжици разтопено краве масло
	сол
Варете 15 мин в подсолена вода изчисъените глави лук. Като изстинат, отделете внимателно вътрешната част и я нарежете на ситно. Задушете я на тих огън в маслото с гъбите и пушените гърди, също нарязани на ситно. Накрая прибавете 1 лъжица доматено пюре, подправете със сол, черен пипер и магданоз. Напълнете издълбаните глави лук. Разредете останалото доматено пюре в 1 чаша топла вода, залейте лука и запечете във фурната.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








