Разплакаха д-р Неделя Щонова преди ефир - ето кой я развълнува до сълзи (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Разплакаха д-р Неделя Щонова преди ефир - ето кой я развълнува до сълзи (Снимки):
1538
Източник: pik.bg
Разплакаха д-р Неделя Щонова преди ефир - ето кой я развълнува до сълзи (Снимки):

Няма съмнение, че д-р Неделя Щонова е сред най-любимите ни лица от екрана, а като специалист качествата ѝ са неоспорими. Лъчезарната усмивка, позитивизма и интересните тематики, които тя избира за авторското си предаване, ѝ спечелиха хиляди почитатели, чакащи с нетърпение появата на любимата си телевизионна докторка.

Сега обаче неочакван жест накара д-р Щонова буквално да се разплаче от умиление. Тя получи неочакван подарък от вратаря на Царско село Михаил Иванов , предават от ПИК.

Преди няколко дни стражът и половинката му Марина, която е сестра на Стойко Сакалиев, гостуваха в "Преди обед". Темата на гостуването бе талантът, който Мишо има извън зеления терен. Той рисува невероятно красиви картини. Малко преди да влязат в студиото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев, младото семейство се представило на д-р Щонова . Ето какво написа тя във Фейсбук за срещата си с вратаря и съпругата му:

Неделя Щонова и Михаил Иванов

"Не познавам тези хора - Михаил Иванов и Марина Сакалиева. Бързах за ефир и ги видях точно преди да влезна в студиото. Те двамата щяха да бъдат гости на Деси и Сашо в сегмента преди мен. Спряха ме с много финес, бяха деликатни и очарователни. - Това е за Вас - каза мъжът и ми подаде картина - нарисувах я специално за Вас. Онемях. Щях да падна.

- А кои сте вие?! За първи път ви виждам?! - Ние не живеем в България. От дълги години сме в Италия и Швеция. Но винаги Ви гледаме. Много харесваме това, което правите и начина, по който го правите. - Вие художник ли сте?, стоях изумена. - Не, футболист съм, но обичам изкуството. Не спирайте, останете творец. Помагате на толкова много хора. Бих искал с тази картина да Ви дам кураж да не спирате и да продължавате да ни информате. И все така да помагате. 

д-р Неделя Щонова картина

Усетих, че очите ми се навлажниха. Благодарих. Развълнувах се. Гледах картината и се чудех, как този човек... между зеления килим и бялото платно е намерил вдъхновение да ми нарисува това?! Просто е удивително, какво може да направи вдъхновението с душите на хората. Мили хора. Благодаря, за честта да ви служа. Благодарна съм за всеки миг. Обич и респект".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft