Ревнива съпруга получи жесток урок

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ревнива съпруга получи жесток урок
1605
Ревнива съпруга получи жесток урок

Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си. Създаването на щастлива връзка е много трудно, но и наистина сладко.

Ревността обаче може да развали отношенията между мъжа и жената. Когато партньорът се съмнява във верността на половината си нещата понякога излизат извън контрол. Да се съмняваш в човека до теб понякога е абсолютно неоснователно, а друг път напълно оправдано.  В мрежата могат да се намерят какви ли не житейски истории по тази тема.

Мрежата прегря заради история с ревнива съпруга.

Жената решила да издебне мъжа си и да провери телефонните му контакти, за да види има ли някой съмнителен номер. Ето как започва историята, подлудила нета: „Една жена започнала да рови в телефона на съпруга си. В списъка с контакти тя намерила три номера, записани като „Най-нежните докосвания“, „Сладка сълза“ и „Дамата на моите мечти“. 

Писмо от един „чехлю“ взриви мрежата Младата дама била много ядосана и от ревност започнала да се обажда на тези номера за да разбере кого нейният романтичен съпруг е скрил под тези имена.  Оказало се, че „Нежно докосване“ е телефонът на майка му, „Сладка сълза“ е на сестра му. А когато се обадила на номера „Дамата на моите мечти“...

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft