Рибен кекс
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            6503
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	4 яйца
	1 ч.ч. кисело мляко
	3 ч.ч. брашно
	1 опак. бакпулвер
	1 консерва риба тон
	100 г кисели краставички
	босилек
	черен пипер
	сол
Време: 50 минути
Яйцата (4 бр) и киселото мляко (1 ч.ч.) се разбиват. Добавят се предварително смесените и пресяти брашно (3 ч.ч.) и бакпулвер (1 опак.), и подправките. Сместа се разбива много добре. Накаря се прибавят киселите краставички (100 г) (можете да използвате цели бейби краставички, или обикновени кисели краставички, нарязани на кубчета) и рибата тон (1 консерва) в растително масло. Тестото се разбърква и се поставя в правоъгълна намаслена и набрашнена тавичка. Изпича се в умерена фурна за около 40 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








