Рибен кекс
    
    
    
                
            
                21 Ноември 2012
            
            
            6021
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Рибата и лукът се смилат на кайма. Добавят се царевичното брашно, яйцата и солта и се размесва добре. Ако каймата е много мека, се добавя още царевично брашно. Така полученото тесто се слага в подходяща тавичка, така че да е пълна не повече от 2/3 от височината и се разстила равномерно. Поставя се в друга тавичка, в която се налива вода (водна баня). Тавичката с каймата се покрива с фолио и се слага да се пече на загрята до 200°С фурна за около 40 мин.
	Изважда се от тавата и се сервира в голяма чиния обърната с дъното нагоре, гарнирана със скариди (може да ги замените с подправки по Ваш вкус, ако не обичате скариди).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








