Рибна мусака с ориз
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            10194
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете ориза в леко подсолена вода. Измийте го под течаща вода и изсипете половината в намазнена тава.
Отгоре наредете филетата риба, след това резени домати и останалия ориз.
Отгоре излейте омесената с настърган кашкавал сметана, наредете няколко парченца масло и запечте за около 15-20 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








