Родопски пататник с месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Родопски пататник с месо
Родопски пататник с месо
admin
Добавена от: admin
12788
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг картофи
3-4 глави стар лук
200 мл (1 ч.ч.) олио
5 бр яйца
300 гр месо (по избор - ситно накълцано)
1 връзка джоджен
черен пипер
сол

Обелете картофите, измийте добре и ги настържете на едро. Объркайте ги с нарязания ситно лук, накълцания джоджен, яйцата, подправки на вкус, накълцаното месо и почти цялата мазнина. Останалото олио изсипете в сгорещен тиган и щом се нагрее добре, прехвърлете вътре картофената смес. Намалете котлона и оставете ястието да се запече добре от едната страна, преди да обърнете с помощта на чиния. По желание може да поръсите с настърган кашкавал и да го оставите да се разтопи приятно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft