23 Януари 2013
                
                34838
            
                                                                        Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
                                                                                                
                            Розов пипер
                                                                                                Зелен пипер
                                                                                                Черен пипер
                                                                                                Бял пипер
                                                                                                Съвети при готвене с бял пипер
                                                            
                Розов пипер
Той всъщност не е вид пипер, а сушените плодове на един вид американски ясен. Заради необичайния си цвят тези червеникави "пиперчета" са любима украса в изисканата кухня. Употребяват се много често за поръсване на рибни ястия. Често ги слагат в смеските от зърнести подправки, които вече се продават и в нашите деликатесни магазини
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







