23 Януари 2013
                
                34831
            
                                                                        Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
                                                                                                Розов пипер
                                                                                                Зелен пипер
                                                                                                
                            Черен пипер
                                                                                                Бял пипер
                                                                                                Съвети при готвене с бял пипер
                                                            
                Черен пипер
Черният пипер е зеленият плод на растението, изсушен на слънце. Използва се в сосове, супи и маринати, печено месо, рагу и варени ястия, дивеч, паста и кайма.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







