23 Януари 2013
                
                34831
            
                                                                        Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
                                                                                                Розов пипер
                                                                                                Зелен пипер
                                                                                                Черен пипер
                                                                                                Бял пипер
                                                                                                
                            Съвети при готвене с бял пипер
                                                            
                Съвети при готвене с бял пипер
	Съвети при готвене - добавяйте бял пипер към светли ястия, а черен пипер към тъмни. Когато е на зърна, черният пипер се добавя още в началото на готвене. Когато използвате смлян черен пипер, го добавете след като гозбата е готово.
	С малко повече постоянство, магазините за деликатеси могат да се намерят зелени и бели пиперени зърна.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







