Руло от натрошени бисквити
    
    
     
                
            
                12 Април 2014
            
            
            360796
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Млякото се слага да заври със захарта. През това време бисквитите се натрошават в голяма купа. Към врялото мляко се добавят маслото/маргаринът, шоколадът и какаото. Всичко се обърква добре и се добавя в купата с бисквитите. Когато се получи хомогенна смес, от нея се оформя руло с помощта на найлонова фолио. Оставя се да се охлади (най-добре да престои в хладилник няколко часа, докато стегне), след което може да се нареже и поднесе.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








