Бърз сладкиш с натрошени бисквити и лешници
    
    
     
                
            
                27 Март 2014
            
            
            76870
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Млякото, маргарина и захарта слагаме в съд на огъня. Бъркаме, докато сместа заври. След като заври, сваляме от котлона настрана. В горещата смес добавяме смлените бисквити и смлените лешници. Бъркаме, докато се получи хомогенна смес. От сместа оформяме (разточваме) кора под формата на правоъгълник с дебелина 1 см. Кората заливаме с разтопения шоколад. 
Щом сладкишът се охлади и стегне, го нарязваме на правоъгълници или квадрати. Украсяваме по желание.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








