Свалячът Петър изигра всички мацки във "Фермата"! Ето кой го чака извън риалитито:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Свалячът Петър изигра всички мацки във "Фермата"! Ето кой го чака извън риалитито:
302472
Източник: marica.bg
Свалячът Петър изигра всички мацки във "Фермата"! Ето кой го чака извън риалитито:

Във "Фермата" тази година става напечено точно преди финала. Изненадите не секват, а зрителите до последно остават в неведение за истинските намерения на този или онзи участник.

Ето че поредният сюрприз поднесе плейбоят на фермата  - пилотът Петър

Той през цялото време се изживява в ролята си на Бог и обиколи всяка свободна жена в реалити формата, изненада всички с новината, че отвън го чака... приятелката му .

Мачото влезе със заявка, че е свободен и скоро се е разделил с последната си тръпка, но продукцията му даде писмо от девойка на име Елеонора, което съдържаше доста мили и емоционални думи.

Петър даяна

Пилотът не изневери на себе си и въобще не даде вид, че е смутен, че са го хванали в крачка, а дори напротив. Разказа, че се е запознал с красавицата на кастинга на "Фермата" и са изкарали месец и половина заедно до влизането му във формата.

Петър дори сподели с Даяна, че са имали много емоционална връзка и направи сравнение между двете девойки, което определено не се хареса на актрисата. Тя отново прояви така характерните за нея комплекси и каза, че обича да е единствена.

И както изглежда ситуацията при Даяна ще бъде "от два стола на земята", а пилотът ще трябва да избира на коя страна от любовния триъгълник ще заложи.

Дай твоята оценка:
3 от 15 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft