Свекървата, която за Коледа се обади не на собствения си син, а на бившата си снаха-Ето защо го направи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Свекървата, която за Коледа се обади не на собствения си син, а на бившата си снаха-Ето защо го направи!
599
Свекървата, която за Коледа се обади не на собствения си син, а на бившата си снаха-Ето защо го направи!

Не винаги е лесно майките да пуснат синовете си да се освободят. Поради това често възникват трудности при общуването с бъдещата снаха. Понякога обаче всичко се случва точно обратното. Например, когато възрастен син се държи подло и вече бивша снаха става съюзник на свекърва си. Изглежда, че тук всичко не е толкова просто ... Нека се опитаме да разберем тази тема с конкретен пример. Необичайна житейска история ще ни помогне с това.

БИВША СНАХА

„Синът ми се разведе с първата си жена преди 5 години. Изневери й, когато децата бяха само на няколко месеца. Докато бившата ми снаха беше заета с децата денем и нощем, Андрей живееше новия си живот. Но в един момент тайната му млада дама постави въпроса направо: или развод, или тя си тръгва.

И така се случи. С близнаци на ръце, горката Наташа остана сама. Разбира се, нямаше как да не я подкрепя. Бях наранена и разстроена от осъзнаването, че собственият ми син е способен на това. Да оставиш жена си с две малки деца и да отидеш при младо момиче е подло и гнусно.

Веднага казах на сина си , че няма да приема новата му приятелка . Той много се заблуждава, ако смята, че може да изгради щастие върху чуждото нещастие. Андрей обаче не ме послуша и година по-късно направи предложение на Карина. Дори не отидох на сватбата. Срам ме е, че синът ми се осмели да направи това.

Нов живот

Сега Андрей и Карина живеят в апартамент под наем и отглеждат общо дете. Разбирам, че това е моят внук, друг внук ...

Но не мога да го приема. Всички мои внуци живеят с бившата си снаха Наташа. Искрено ги обичам и съм готов да направя всичко за децата.

На практика загубих връзка със сина си. Обадих му се за Коледа, но той отказва да дойде без новата си съпруга. Не искам да я виждам и нямам намерение. Но Наташа с радост прие поканата ми. С нея сме в отлични отношения. Светата вечер премина в тесен семеен кръг. Децата пееха коледни песни, а Наташа помагаше да сготви вечеря.

За да бъда честна, много съжалявам за нея. На практика е забравила какво е женското щастие. Целият й живот се върти около децата. Тя изобщо не гледа други мъже, няма да отърве мислите си от сина ми. Говорила съм с нея за това повече от веднъж, но Наташа не може да си помогне.

Така живеем: посещаваме се, аз помагам на Наташа с децата, а тя ме нарича втората си майка. Тъжно е да осъзнаем, че животът никога няма да бъде същият. Но основното е, че можем да разчитаме на взаимна подкрепа и да не се тревожим за утрешния ден.

А синът ми, между другото, дори не ми се обади, за да ме поздрави за празниците. Ще може ли някога да разбере защо не мога да му простя? "

Редакционна

Казват, че любовта е зло. И това означава, че понякога не можете да поръчате сърцето си . Особено когато става дума за действия и решения на възрастен. В тази ситуация остава да се надяваме, че рано или късно майката и синът ще успеят да намерят общ език. А бившата снаха ще отвори сърцето си за друг мъж, който със сигурност ще я зарадва.

Какво мислите: Новата снаха и свекърва ще се разбират в бъдеще? И все пак комуникацията с друг скъп внук е заложена ... Не забравяйте да споделите мнението си в коментарите по-долу. Очакваме ви!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft