Светослав Аргиров взе назаем жената на брат си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Светослав Аргиров взе назаем жената на брат си (Снимки):
33571
Източник: pik.bg
Светослав Аргиров взе назаем жената на брат си (Снимки):

Братя Аргирови са толкова известни като дуо, че трудно можем да си представим единия без другия. Но артистичните близнаци направиха интересна фамилна рокада, която предизвика интереса на посетителите в столичен мол.

Светослав Аргиров е отмъкнал съпругата на брат си Благовест, видяха фотографите на „Ретро“.

Певецът бе хванат на шопинг в един от големите столични молове с две атрактивни блондинки. Едната от тях се оказа неговата законна жена Кристин, а другата – балдъзата му Лили.

Светослав Аргиров

Снимка: ПИК

Очевидно братята, макар да са неразделни на сцената, все пак понякога се разделят в живота. Докато Благовест отсъстваше от семейната разходка, Светльо се погрижи да угоди на двете си дами, изчаквайки ги търпеливо да огледат новите стоки в скъп магазин за домашни потреби и декорации, а след това джентълменски им помогна да носят торбите с покупки.

Светослав Аргиров семейство

Братя Аргирови и съпругите им се разбират чудесно и често пътуват извън страната заедно. През миналата година четиримата бяха на романтична ваканция по случай 60-годишнината на певците. След това пък отидоха и за няколко дни в Гърция, отново в пълен състав. Сега някогашните секс-символи на родната музикална сцена си наваксвали за периода, в който живееха на хиляди километри един от друг.

Светослав Аргиров мол

Дълго време Светослав беше в Норвегия, но изчака да вземе пенсията си от 12 хиляди лева, продаде луксозната си къща и се върна в родината. Благовест пък от 29 години се е отдал на бизнес с недвижими имоти и така храни семейството си. Преди месеца близнаците станали и съдружници.

Синовете и на двамата – Александър и Кристофър, все още живеят в Норвегия. Александър е военен пилот и инструктор в Кралската академия на Норвегия, Кристофър, на Светослав, пък е музикант. Благо вече е и дядо, има внук Леон-Александър от сина си Александър.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft