Свинска кавърма с гъби и лук

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинска кавърма с гъби и лук
Свинска кавърма с гъби и лук
admin
Добавена от: admin
151924
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Свинското измийте добре, след което нарежете на хапки. Запържете го в загрятото олио заедно с нарязания едро лук, като бъркате непрекъснато. Прехвърлете запърженото месо и лука в по-дълбок съд и добавете постепенно нарязаните на филийки гъби, нарязаната пиперка, размитото в малко вода доматено пюре и червеното вино. Оставете сместа да покъкри така, след което поръсете с кубчето бульон, добавете подправките и задушете колкото е необходимо, за да омекне месото. Готовото ястие поднесете с нарязан магданоз. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft