Свинска кавърма с праз

вход през zajenata.bg
Свинска кавърма с праз
admin
Добавена от: admin
18245
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг. обезкостено свинско месо
3 с. л. свинкса мас ( 5 с.л. олио )
4 цели мариновани чушки
3-4 стръка праз
1 ч.л. червен пипер
сол на вкус
 

Месото се нарязва на кубчета, посолява се, поставя се, поставя се в тенджера и се запържва в мазнината . След това се похлупва с капак и се задушава до изпаряване на образувалият се сок.
След като сокът се изпари, месото се изваждаи в тенджерата се запържват нарязаните чушки. Прибавя се празът, нарязан на колелца, и се посолява. Месото се връща в тенджерата и задушаването продължава още 10 мин. Поръсва се с червен пипер и се добавя малко гореща вода, колкото да покрие продуктите .
Ястието се задушава така до извиране на водата. По желание може да се прехвърли в глинен съд и да се запече до готовност. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft