Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември-ВЕЗНИ Надеждни възможности, ОВЕН Делови успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември-ВЕЗНИ Надеждни възможности, ОВЕН Делови успехи
49599
Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември-ВЕЗНИ Надеждни възможности, ОВЕН Делови успехи

Отлични възможности, но и леки проблеми за Овните, а Телците следва да  повишат вниманието си. Близнаците да се стабилизират, а шансът на Раците е реален. Лъвовете да разчитат на ума си, а Девите да отстранят колебанията си. За Везните се разкриват надеждни промени, а за Скорпионите периодът е силно емоционален. Стрелците да повишат чувствителността си, а Козирозите разполагат с отлични възможности. Водолеите се възстановяват, а Рибите решават проблеми.

 

ОВЕН 

Делови успехи и здравословни притеснения

Заредени сте с идеи, които ще насочат посоката на енергията ви към стартиране на нов бизнес или друга печеливша дейност. Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения, а най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си.

Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. В петък и уикенда ще действате успешно. Поради здравословни проблеми мнозина от зодията ще са потиснати.

 

ТЕЛЕЦ 

Ситуацията изисква висока концентрация

            Вдъхновени от някой или нещо, поставени в благоприятни условия и защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия в изпълнение на намеренията си. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа, ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен за целите. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък делниците и особено тежката сряда са мъчителни. 

 

БЛИЗНАЦИ 

В условия на нестабилност

            Не избързвайте в желанието си да видите час по-скоро резултатите от труда си. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойнственост.Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

 

РАК 

Шанс за делова стабилизация

            Областите в живота, в които имате трайни интереси ще погълнат вниманието ви и ще ви осигурят добри възможности за изяви. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и успешно осъществени нови начинания. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки указания за мощен волеви израз, чрез който ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени, политически и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците, от които най-успешен ще е четвъртък.        

   

ЛЪВ 

Вярвайте в шанса си 

            Стабилно стъпили върху здрава основа, ще продължите работата си по започнатите вече проекти, но и ще търсите реализация на потенциала си. Особено важно, а според мен и задължително е да вярвате във шанса и възможностите си относно постигането на целите в една или друга социална сфера. Отмина една голяма част от етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват чудесни възможности.

 

ДЕВА 

Отстранете колебанията

            Ще работите по реализация на целите си и без излишен шум ще се възползвате от полезността на контактите си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. За сметка на успешният уикенд, петък е нестабилен. Понеделник и четвъртък са хубави, но вторник и сряда – не.

 

ВЕЗНИ

Надеждни възможности

            По добър начин, разумно и с поглед напред, ще развивате уменията и ще показвате най-доброто от себе си. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва извесно време и нерви, но ще ги отстраните без особени затруднения. Петък и събота са доста нервни и неудобни. Неделя ще е благоприятна. Това определение е валидно за всички следващи делници, които ще ви разкрият нови възможности.

 

СКОРПИОН

Вълнения и емоции

            Потиснете страховете си и емоциите, които ви теглят назад. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуациите може да се променят твърде динамично и задължително се оказват напредсказуеми поради динамиката. Петък ще е спокоен и уравновесен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати. В следващите делници бъдете по-енергични и напористи.

 

СТРЕЛЕЦ 

Засилете самочувствието си и се стабилизирайте

            В добра кондиция на здраве и мисъл, ще показвате благородство и разумен подход към всичко, с което животът ви среща. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си, който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да се заемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите пътя си напред. Петък, както и уикендът са успешни, е понеделник е ново начало. Слабият ви ден се оказва вторник, а  през следващите два развитието е успешно.

 

КОЗИРОГ 

Добри шансове

           С увереност ще се впуснете в реализация на идея, която ви занимава от доста време. Работите ентусиазирано и резултатите няма да закъснеят. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства  и пр. всекидневни явления, които са предизвикали известни затруднения. Ще ги отстраните. Благоприятен петък и не по-малко успешен уикенд. Делниците без четвъртък носят повече напрежение и нервност.

 

ВОДОЛЕЙ

В етап на възраждане

            С чиста съвест и морал ще ви бъде по-лесно да получите онова, към което се стремите. Като изключим семейните неприятности, които при някаи от Водолеите ще приключат след развод, новия седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви. Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителни възможности за лична стабилизация. Петък и уикендът не блестят, но съвсем не са лоши. Понеделник и вторник носят доста напрежение, а следващите дни са успешни.       

 

РИБИ 

Решавате проблемите си

            Понякога оставате неразбрани за околните. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък и събота ще ви радват със сполука. Неделя е нервна, а понеделник и вторник са напрегнати. Следващите дни са по-добри, но  нервни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft