Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 май-РИБИ Ярко благоприятен етап

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 май-РИБИ Ярко благоприятен етап
25156
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 май-РИБИ Ярко благоприятен етап

Овните ще се радват на чудесни възможности, а Телците ще са доста по-ангажирани. Близнаците  да развиват личността си, а Раците да избягват проблемите.

За Лъвовете дните ще са повече от отлични, а Девите да са търпеливи както обикновено. За Везните успех, но и повечко емоции, а Скорпионите действат категорично, но и проблемите са с тях. Стрелците са концентрирали вниманието си върху важни цели, а успешните контакти са за Козирозите. Водолеите да се владеят, а за Рибите периодът е важен.

 

ОВЕН

Добри възможности

Предизвикателствата няма да понижат активността ви, нито ще пренебрегнете текущите си задачи. Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви възможности за успех съвсем не са малко ако стриктно прокарвате стратегията си,и избягвате противоречията, особено с хора от административните среди. Петък и събота предоставят добри възможности за успех. Неделя е хубава. Следващите дни без успешния четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

 

ТЕЛЕЦ 

Проявете повече активност

С достоверни решения и практични действия ще ускорите приключване на делата, които ви носят финансови придобивки. Умението ви да прозирате зад онова, което ви се представя за истина ще ви помогне по-бързо да излезете от объркана ситуация и да се отървете с най-малко загуби. Ако е времето на почивката ви - работата не е водеща тема за вас през тези дни. При Телците ситуацията за момента е по-спокойна. Проблеми се очертават по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии периодът ще е успешен за целите ви. Петък, както и уикендът ще са благоприятни. Напрежението през делниците е най-осезателно в понеделник и вторник. През следващите два дни отново има нерви, но ситуацията ще е по-благоприятна.

 

БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

Гонейки задачите си, по-често ще се чувствате напрегнати и уморени. Една успешна седмица за вас, скъпи представители на знака “Близнаци”. Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и чувствата, които ви вълнуват през тези дни. При Близнаците се забелязва раздвижване, посоките на което трябва настойчиво да следите, за да отстранявате негативните фактори, предизвикващи противоречия и неразбирателство. Това в момента е най-добрата тактика за реализацията на вашите цели, тъй като конфликтите тотално ще парализират обстоятелствата и благоприятните влияния. В дните петък, вторник и сряда не проявявайте агресия. Останалите от периода са благодатни за делата ви.

 

РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Акумулираната от вас вътрешна сила и овладяна енергия ще ви направят категорични в стремежа ви да постигнете замисленото. Задачи от обществен, политически и професионален характер ще занимават вниманието и ще поглъщат времето ви. Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните обстоятелства не говорят за непреодолими трудности, но е важно да действате последователно и търпеливо, освен че не бива да залагате на рисковете. Избягвайте противоречията чрез дипломатични ходове, и възможностите за успех ще нараснат чувствително. За петък е важна активността. Уикендът, както и понеделник са успешни дни. Силно напрежение носят вторник и сряда, а в четвъртък избягвайте противоречията, защото ще прераснат до кавги.

 

ЛЪВ

Добри възможности

Работата ще ви ангажира изцяло и с отговорното си отношение към нея ще приключите навреме всичко започнато. Проблеми от финансов характер могат да ви създадат повече напрежение през седмицата, но със силата на разума и волята си ще се справите. Бъдете търпеливи в общуването си и се отнесете с разбиране към чуждите решения. Успехът на повечето от Лъвовете през настоящия период ще се дължи предимно на хитруване, което ясно подчертава, че трайността му ще е временна. Действате ли по значими  въпроси не бива да си го позволявате, за да успеете в намеренията си, което се отнася и до важните делови контакти. В петък и през уикенда ще постигнете успех. Понеделник ви носи силен късмет, а вторник е тежък. Ярко напрегнати се оказват и следващите – сряда и четвъртък.

 

ДЕВА

Проявете търпение

Жадувате за промяна и я търсите, както за себе си, така и за живота въобще. Сред онези сте, които дават идеи и са готови за действие. Не всеки път делата ви ще се подреждат така, както искате. Възможни са обрати и непредвидени ситуации. Има новости около вас, които ще продължават и занапред да ви изненадват и носят добро настроение. Девите добре знаят, че когато прокарват стратегията си търпеливо, но и настоятелно, винаги достигат до успех. В този смисъл периодът е благоприятен, и по правило не позволава успех чрез прибързване. С малки изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни дела. Хубавият успешен петък е следван от благоприятен уикенд. Понеделник е напълно успешен, но вторник и сряда ще са доста напрегнати и нервни. Силни нерви и за четвъртък.

 

ВЕЗНИ

Успешен, но нервен период

Отпуснете се и се насладете на постигнатото до тук. Така и настроението ви ще се подобри, и ще засилите увереността в себе си и в доброто. Скъпи Везни, предстоят ви промени и то все в положителна посока. С активност ще се наложите в делата си. Погледнете напред и ще видите нови възможности и предизвикателства. Везните ще са доста раздразнени през периода поради нелоялните действия на конкурентите си. Седмичният етап не може да се определи като безуспешен, но определено ще е ядовит. И вие не бива да поемате рискове при осъществяването на целите си, защото ще последват негативни събития. петък и събота са ползотворни. Неделя носи труден успех. Силен късмет и успех в понеделник. Вторник е тежък а сряда и четвъртък са благополучни за целите.

 

СКОРПИОН

Успешни действия, но и проблеми

Добри развития ще ви помогнат да се избавите от нездравите мисли, които владеят много от вас. През следващите дни по-често ще търсят услугите ви и в желанието си да сте полезни, ще натрупате повече умора и отегчение. Предложения за съвместни начинания или други творчески проекти ще ви поставят в трескава подготовка по реализацията им. Лична сполука и активни действия в делови план, но подли и неочаквани удари от високостоящи, проблеми с администрация и клевети от скрити врагове. Картината не е по-различа от миналата година, но е с оптимистични белези за бъдещето както в лично, така и в делово отношение. Петък и уикенда са благоприятни и успешни, а понеделник ви носи силен късмет. Силно напрежение носят вторник и сряда, а четвъртък е както нервен, така и сполучлив.

 

СТРЕЛЕЦ

Перспективни цели

Практично ще използвате умението си да анализирате. Вниквайки в детайлите, ще се погрижите за делата си така, щото да не зависят от случайността и наст-роението на околните. Помислете за изчистване на дълговете си към хора, които понасят неудобствата от необмислените ви постъпки. Без да се губите в догадки и съмнения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате и бързо ще напреднете в делата си. Здравата основа, върху която е стъпила преобладаващата част от Стрелците, им позволява да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели,и до действат последователно и настойчиво за реализирането им.В настоящия момент това наистина е обещаващо за бъдещето ви. Петък е доста напрегнат, но успешен. Хубави възможности разкрива и уикенда, а понеделник ще е чудесен. Вторник и четвъртък ше са трудни, а сряда ви радва със сполука.

 

КОЗИРОГ

Успех в контакти и сделки

При някои от представителите на знака са възможни нежелани промени в служебен план, и не дотам градивни отношения с колеги и съдружници. Ще работите за утвърждаване на позициите ви както на работното място, така и в отношенията ви с онези, с които общите дела ви свързват отскоро. Ще следвате намеренията си, без да губите от енергията си в излишни обяснения и ненужни съвети. Козирозите следва да са по-наблюдателни към околните в службата и да се предпазват от ударите на хора, с които отношенията им не са цветущи. За реализацията на деловите цели седмицата е успешна. Особено благоприятни ще са контактите от делови тип, както и сделките. Деловият петък ще е неприятен. Уикендът е добър. Понеделник ще е много успешен, което е валидно и за сряда. Вторник и четвъртък ше са по-напрегнати и с делови затруднения.

 

ВОДОЛЕЙ 

Владейте нервите

Следвайки хода на събитията, ще променяте отношенията си с едни, а с други ще създавате нови, носещи ви емоции и добри изживявания. Приемете нещата такива каквито са, или се постарайте да ги промените. Седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции. Освен повишената нервност, характерна предимно за служебните обстоятелства, Водолеите няма да се сблъскат с неприятни ситуации през периода. Очертават се успешни контакти в обществените среди и близките кръгове, добър шанс за парични печалби, и благоприятно развитие за целите на бизнесмените. В петък напрежението ще е доста силно, а другите ви неприятни дни ще са вторник и четвъртък. Уикендът е хубав, а останалите делници ще са успешни.

 

РИБИ

Ярка благоприятен етап

10.05.2021 - 16.05.2021 Седмицата ще ви предложи различни на емоции изживявания и чувства. Очакват ви радостни новини. Най-вероятно става дума за съобщения свързани с бизнеса ви. Добрите новини ще дойдат скоро, не бъдете нетърпеливи и с това да създавате около себе си напрежение. Представителите на Риби ще разполагат през новата седмица с достатъчно късмет и възможности, за да доминират в обществените среди и по принцип в обкръжението си. етапът определено е успешен, но не бихте сгрешили ако разчитате повече на себе си отколкото на обещания, колкото и почтени да са хората от обкръжението ви. Късметът ви е силен, а по-добър помощник едва ли има. С изключение на много напрегнатия четвъртък, останалите дни са чудесни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft