Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май-РИБИ Ползотворни действия, ЛЪВ Успешен етапТЕЛЕЦ Към стабилизация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май-РИБИ Ползотворни действия, ЛЪВ Успешен етапТЕЛЕЦ Към стабилизация
13371
Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май-РИБИ Ползотворни действия, ЛЪВ   Успешен етапТЕЛЕЦ   Към стабилизация

Овните да планират внимателно и да действат смело за изпълнение на целите си, а Телците навлизат във важен период на развитие. Близнаците да владеят гнева си, а Раците действат напористо. На успешна реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да действат с въображение! Везните да не забравят, че хармонията е градивен атрибут за успеха, а Скорпионите да избягват кавгите. Стрелците да планират подробно осъществяването на целите си, а Козирозите да се пазят от трудностите. Водолеите са изключително нервни, а  Рибите действат с размах.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Планирайте прецизно ангажиментите си

             Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви.

Очертаващите се добри възможности за професионален растеж ще утвърдят авторитета ви по всички направления. С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи. Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация

            Сдържайте емоциите си, не превръщайте ситуациите в непостижими трудности. Доброто, което носите в себе си ще ви прави добронамерени и към хората, с които общувате. Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

            Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Успешни действия

            Предстоящите събития ще ви погълнат изцяло и ще ви направят по-отговорни и към себе си, и към всички останали. Заедно с близките си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, за да изразите вниманието и обичта помежду ви. Етапът е много благоприятен за  осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи  намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са  успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешен етап

            Спокойно можете да отстъпите част от задачите на онези, които работят с вас или за вас. Ще насочите енергията си основно в сферата на интересите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте!

Наясно сте с живота си и с очакванията си от него. От вас зависи той да стане по-добър и за това с желание ще се отдадете на работата си. Ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Действайте чрез разбирателство

           Тази и през следващите седмици ще ви вълнуват личните изяви, както в служебен, така и в делови и личен план. Основното, на което трябва да обърнете внимание през седмицата е вашият прагматизъм. Като представители на кардинален знак, Везните макар и управлявани от благородната Венера съвсем не са лесни, особено ако решат да демонстрират ината си, който често е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не опитвате, защото нищо добро няма да излезе за целите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а следващите дни ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят

            Перспективите са повече от добри, но при условие, че проявите достатъчно активност в действията си. Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и повдигнат духа ви. Деловата сполука е най-ярката позитивна характеристика за Скорпионите през следващата седмица. Позициите ви са стабилни и непоклатими. Известно отклонение от това определение е валидно за бизнесмените, които са готови във всеки следващ момент да влязат в противоречия с опонентите си. В петък действате сполучливо, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са успешни и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Планирайте подробно действията си

              Проявете активността си в посока професионалните и бизнес-реализации и няма да съжалявате. Делата ви изискват повече работа, за това не се разпилявайте в стремежа си да напътствате и проверявате околните. Вече беше споменато, че взискателният Сатурн преминава в момента през съзвездие Стрелец, а той винаги подлага всички на щателен изпит. През предстоящата седмица, или по-точно настоящата година ще успявате с целите си, ако действате по предварително изготвен подробен план. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са доста плодотворни и успешни, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!

            Бихте имали успехи, ако ясно формулирате целите си и без да залитате в грешни посоки, съсредоточите енергията си върху тях. Динамиката в живота ви ще внася промени в програмата ви по-често отколкото сте си представяли. На Козирозите не е необходимо да се напомня, че трябва да са активни, но няма да е излишно да се подчертае, че разполагат с голямо количество врагове, които колкото и да  са безопасни не са за пренебрегване. Пазете се от проблеми, възникнали във връзка с финансови средства и материални противоречия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати, а сряда и четвъртък са много успешни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Изразителна нервност

           Ще започнете да разбирате стойността на човешките взаимоотношения в живота ви и ще се запитате доколко сте искрени в тях. Подхождайте с повече търпение при изпълнение на деловите си ангажименти. През настоящата седмица мнозина от Водолеите ще демонстрират агресивно поведение, а в такива случаи винаги е твърде съмнително, че инициаторът на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото мнозинство от родените в зодията са крайно нервни и трудно се владеят, но заради безопасността си сте задължени. Петък е изключително неприятен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а следващите са добри.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ползотворни действия

           Ще се радвате на покровителството на съдбата, като намирате изход от всяка ситуация. Новостите ще идват една след друга и ще ви заставят да станете по-активни. През новата седмица представителите на Риби ще действат превъзходно и ще успеят да се освободят от проблеми в бизнеса и обществените среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, за да не усложнявате обстоятелствата. Предупреждението се отнася за обществените контакти и  домашния живот. Събота преминава активно, а уикендът е отморителен. Понеделник ви носи доста напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със сполука.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft