Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември-КОЗИРОГ Благоприятни възможности, СТРЕЛЕЦ Материален възход

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември-КОЗИРОГ Благоприятни възможности, СТРЕЛЕЦ Материален възход
47570
Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември-КОЗИРОГ Благоприятни възможности, СТРЕЛЕЦ  Материален възход

Овните постигат намислените цели, което е характерио и за Телците. Близнаците  ще постигнат намеренията си чрез борба, а за Раците етапът е успешен.

Представителите на Лъв да внимават! Периодът носи проблеми. За Девите дните, които следват са изключително благодатни, а за Везните това е отлично време за психическо и физическо възстановяване. Скорпионите също напредват и се освобождават от проблеми. Стрелците ще стабилизират цялостните си позиции, а Козирозите ще осъществят намисленото. Водолеите се справят с трудности, а Рибите ще са ярко активни и съответно успешни.

 

ОВЕН 

Придобивки

            Животът ще ви поднася изненади, но те ще ви правят доволни от себе си. Действайки хитро, безскрупулно, чрез обвързване и измами, преобладаващата част от Овните ще насочат цялото си внимание и съзнателните си действия в материалната сфера, за да постигнат колкото е възможно по-значителен ефект в реализацията на намеренията си. Петък и уикендът са печеливши, какъвто ще е и понеделник. Вторник и сряда продължават движението си по същия начин. Четвъртък ще е успешен и печеливш.

 

ТЕЛЕЦ

Действате по познат начин

            Не по-малко от всеки друг път ще преминете през периода, овладявайки у себе си емоциите и запазвайки правото си на последно мнение върху събитията. Служейки си с прийомите на представителите от предния знак, Телците няма да останат назад в употребата на не особено достойните начини на изява, за достигането или задържането на престижна и ефектна позиция в обществото, която ще им позволи да действат без да се съобразяват с нищо – като феодали. Успешен петък и положителен уикенд. Успешен е и понеделник, но е по-нервен. Такива ще са и следващите три дни, носещи и успех и нервност.

 

БЛИЗНАЦИ

Реализация чрез борба

            Основните ви занимания ще са особено ползотворни през следващите дни. Много борбени и с продуктивни идеи, Близнаците ще завоюват успехи през новия седемдневен период. Възможностите, с които разполагате за осъществяване на деловите, личните и социалните си цели са изразителни. Това обаче се отнася само за случаите, когато разчитате на собствени сили. Слаб и нервен петък и успешен уикенд. Добра реализация в понеделник и сблъсък с трудности във вторник. Сряда ще е доста тежка, а четвъртък е нервен.

 

РАК 

Благоприятен и успешен период

            Отдавайки преднина на доброто, което носите в себе си, ще общувате с открито сърце и по-лесно ще реализирате намеренията си, извличайки полза от всичко. Плодотворна седмица за Раците, през която материалният успех и деловата реализация ще са на високо ниво. Новото за вас е, че започва период на значителна лична стабилизация, която ще се изрази под формата на освобождаване от потискащи проблеми и възстановяване на душевния баланс. Нервен, но успешен петък и ползотворен уикенд. Понеделник и вторник ще са благодатни. Успешни ще са и следващите дни, но ще са и доста нервни.   

      

ЛЪВ 

Пазете се от противниците си

            Стремежът да сте сред първите ви дава сили да преодолеете възникващите затруднения и да се включите активно в събитията. Предстоящата седмица не се различава съществено от отминалите, но за голяма част от Лъвовете се очертава доста напрежение, предизвикано от видимата нестабилност на позициите. Тази ситуация има отношение към службата и е възникнала благодарение на нападките, клеветите, лъжите и злословията от околните по ваш адрес. Петък, уикендът и понеделник ще са хубави и успешни. Следващите три дни създават известни неудобства.

 

ДЕВА 

Изключително благодатен период

           От предстоящото си участие в бизнес - проект ще получите материални придобивки, но делата ви ще са съпътствани от проблеми и главоболия. За Девите започва една изключително благодатна седмица за делова реализация и финансова стабилизация. Усилията ви ще бъдат подчинени на действия по стратегическите цели, а превземането им ще е последователно и категорично. По този начин ще направите важна крачка в развитието си. Петък е успешен. Такъв ще е и уикендът, но той ще е по-нервен. Успешна ще е реализацията ви и през следващите дни, но ще възникват и проблеми.

 

ВЕЗНИ 

Период за възстановяване

            Успешното решаване на съпътстващите ви проблеми ще ви направи по-сговорчиви и добронамерени към заобикалящия ви свят. Започва седмица, през която следва да възстановите душевното си спокойствие и да подредите материалните си дела по начин, който ще ви позволи лесно и ефективно справяне с всичко. С известни затруднения ще се сблъскат онези от вас, на които ще им се наложи да водят делови преговори или да извършват сделки в сферата на бизнеса. Напрегнат и неудобен петък, хубава събота и нервна неделя. Делниците носят неудобства, но се владейте.

 

СКОРПИОН 

Освобождаване от проблемите

            С интелигентното си присъствие ще събудите интереса на власт имащи хора, които ще ви поканят в общи начинания. В края на петия месец от годината и за Скорпионите настъпва светъл период, през който буреносните облаци над вас ще се разсеят. Новият седмичен период не е еднозначен. В него присъстват както благоприятни събития, така и затруднителни ситуации, но тези от положително естество значително надвишават негативните. Петък и уикендът са напрегнати и нервни. Силен успех е характерен за понеделник и вторник. Добри са и следващите два дни.

 

СТРЕЛЕЦ

Материален възход

            Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Не се винете. Предстоящият седмичен етап може да се определи като време за материална реализация и делови възход, както и за освобождаване от лични проблеми. Ако изградите още сега план за осъществяване на целите си и го прилагате настойчиво и последователно, в края на етапа ще бъдете напълно удовлетворени от постигнатото. Петък, уикендът и понеделник са тежки и напрегнати. Следващите три дни ще ви радват с чудесни постижения.

 

КОЗИРОГ

Благоприятни възможности

         Ще ви вълнуват проблеми както от професионален, творчески, семеен и интимен характер. Разположението на звездните фактори за новото седемдневие е благоприятно за Козирозите, а това е достатъчно за да осъществите целите си. Някои обаче изцяло ще се облегнат на хитростта и нечестните методи, което сериозно застрашава постиженията им. За момента няма нищо по-добро от това да действате правомерно. Неудобен петък, успешна събота и трудна неделя.Понеделник ще е ядовит, а следващите три дни ще ви радват със сполука.

 

ВОДОЛЕЙ 

Сблъсък с трудности

            Стремежът ви да обогатите знанията и опита си ще бъде толериран, за това не губете време в излишни колебания и съмнения. Седмицата се характеризира с раздвижване, но това едва ли трябва да ви амбицира за активно участие в сферите на деловия сектор, защото сполуката е под въпрос. Просто сега не е момент за подобни очаквания. Много по-добри възможности предоставят рутинните ангажименти. Ще е много трудно за онези от зодията, на които се налага да провеждат преговори. Тежък петък, добра събота и неудобна неделя. С изключение на вторник, делниците са мъчителни.

 

РИБИ 

Ярка активност и успехи

            Приемете случващото се, като откриете добрата му страна и останете добронамерени към околните. Представителите на Риби ще действат с огромна енергия. Тази активност е продиктувана от необходимостта да се приключи поет делови ангажимент, за да преминете към следващия. Повишено ще е напрежението във взаимоотношенията с титулярните ви партньори. За сметка на това обаче ще имате шанса да партнирате с нови хора от обществените среди.Труден петък, но успешен уикенд.Въпреки по-трудните сряда и четвъртък, делниците са успешни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft