Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 май-СТРЕЛЕЦ Нерви, но и успехи, ТЕЛЕЦ Делови проблеми

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 май-СТРЕЛЕЦ Нерви, но и успехи, ТЕЛЕЦ Делови проблеми
39867
Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 май-СТРЕЛЕЦ  Нерви, но и успехи, ТЕЛЕЦ  Делови проблеми

Овните действат с размах в напрегнати обстоятелства, а Телците се справят с проблеми. Близнаците влизат в противоречия, но ще действат успешно, а Раците се сблъскват с трудности. Лъвовете да засилят активността си, а Девите да са по-внимателни. За Везните периодът е важен, а Скорпионите да избягват караниците.

Деловата реализация на Стрелците ще е добра, а Козирозите да укрепят позициите си. Около Водолеите е сложно, а Рибите да се владеят по-добре.

 

ОВЕН

Напрежение и неудобства

Отворете сетивата си за хубавото в живота и се насладете на приятните мигове, които ви се дават. Предстоящото седемдневие не е особено благоприятно за Овните. За вас настъпват промени, които ще предизвикат доста лични неудобства, а за някои от знака и семейни. Деловите ви позиции на настоящия етап са стабилни, но в цялостен обхват е необходимо да преосмислите развитието на събитията, и да пристъпите към подходящи реформи. Петък ще е нервен, а събота и неделя носят успех. Делниците ще са напрегнати. По-раздвижена се оказва сряда.

 

ТЕЛЕЦ

Делови проблеми

С качествата си все повече ще се откроявате сред останалите. Това ви дава предимства и шанс за бързо израстване в професионалната сфера. Предстоящият седмичен етап ще е много напрегнат в делово отношение. Преобладаващата част от Телците ще са доста агресивни, което гарантирано няма да ви осигури по-добри позиции и възможности, а напротив – ще последват остри сблъсъци, и маже да се окажете с провалени намерения. Владейте се! Петък и събота са благоприятни и успешни. Неделя е с негативен отенък. Понеделник е труден, но успешен. Ярко напрегнат е вторник. Сряда и четвъртък са добри.

 

БЛИЗНАЦИ

Време за промени

Делата ви ще се развиват с променливо темпо. Не всичко, което мислите и планирате ще се случва така. Вероятно голяма част от Близнаците са достигнали до идеята, че устремяването към промени им е жизнено необходимо, а ако все още не са, то сега наистина е време да се ориентират към такива, и то не външни а вътрешни, чрез които ще възвърнат душевния си комфорт. Това решение е с кардинална стойност за вас. Петък е сполучлив, а уикендът преминава в борба за доказване. От делниците понеделник е по-благоприятен. Останалите са трудни и много напрегнати.

 

РАК

Лични несгоди

За много от вас промените вече са в ход и налагат да преразгледате приоритетите си. И вашата седмица трудно може да се определи като благоприятна, особено в личен план и по отношение на домашния живот.В деловата сфера не действайте хитро и спекулативно, а се подгответе за промени, защото такива ще настъпят. Обърнете по-голямо внимание на здравословното си състояние. Петък ще е напрегнат и неприятен. Събота е хубава, а в неделя бъдете по-активни. Понеделник и вторник ще са успешни. Трудна и нервна е сряда. Четвъртък е успешен.

 

ЛЪВ

Бъдете много внимателни

През седмицата ще се радвате на специално внимание и грижи, което ще върне вярата и самочувствието ви. През тази седмица Лъвовете трябва много да внимават. Може да станете жертви на подли удари, измами, клевети, уронване на престижа и пр. неблагополучни ситуации. Пазете се от коварни клопки които някой умишлено ще залага, за да ви навреди. Овладейте напълно агресивността си, и бъдете внимателни във всичко. Не прибързвайте! В петък кавги и успехи. Събота е трудна и нервна, а неделя ще е добра. През делниците бъдете по-активни и укрепете позициите си.

 

ДЕВА

Силно делово напрежение

Повече внимание ще отделяте на въпросите, които ви вълнуват през последните дни. Седмицата ще ви зарадва с новости в личен план, и ще ви предостави добри възможности за изразителна активност в обществените среди. Повече напрежение ще се оформи в службата и бизнеса. Тук ще има остри борби, кавги и скандали. Преценете обстоятелствата добре, и при необходимост, направете разумна отстъпка. Петък е добър. Много напрегната е събота, а неделя е успешна. През делниците ще има много напрежение и  остри сблъсъци с делови противници.

 

ВЕЗНИ

Затруднения и напрежение

Все по-често ще се обръщате към себе си в търсене на истини, не получаващи ги от вън. Седмичният етап ще премине в условията на ярко напрежение  и множество неизгодни ситуации, характерни за повечето от зодията както в лично, така и в делово отношение. В този смисъл не е препоръчително да се заемате с реализацията на важи дела, защото вероятността за успех е твърде съмнителна. Петък е благоприятен, но събота няма да ви допадне. Неделя ще е хубава. Делниците ще са доста затруднителни. С по-добри възможности се оказва сряда.

 

СКОРПИОН

Запазете спокойствие

Като проводници на разума и изразители на позитивното мислене ще ви бъде по-лесно да определяте бъдещите си приоритети. Много гняв и напрежение са натрупани Скорпионите поради постоянен сблъсък с пречки затруднения при опитите им да постигнат целта, към която са се устремили. През тази седмица няма да се получи, въпреки че някои са готови на рискове. Не се насилвайте. Процесът за промени е започнал, но все още не е достигнал точката за конкретна реализация. Петък и събота са трудни, а неделя – безпокойна. Делниците са наситени с проблеми, пречки и неприятности.

 

СТРЕЛЕЦ

Нерви, но и успехи

Работата ви в екип ще наложи промени, които не бива да ви отказват от целите, които сте си поставили. И за Стрелците се очертава нервен период. В опитите ви да осъществите нещо ще се сблъскате с непреодолими пречки от административна инстанция, и гневът на мнозина ще се превърне н огнена лавина. Владейте се! Изтървете ли го, ще си навредите. Няма да имате и шанса някой да ви помогне. В петък укрепете позициите си, а уикендът ще е приличен. Повече активност изисква понеделник, а във вторник ще решавате проблеми. Сряда и четвъртък ще са успешни.

 

КОЗИРОГ

Проявете умереност

Професионалните интереси ще владеят съзнанието и ще насочват действията ви през седмицата.. Смесено съдбовно влияние, което ще подържа нервност и агресия у преобладаващата част от Козирозите, тъй като деловите им цели ще се осъществяват в условията на повишена трудност. Просто трябва да се подготвите психически за напрегната седмица, пред която ще е особено важно да се владеете. Петък е благодатен, а събота ще е много нервна. Неделя, понеделник и сряда ся благоприятни и успешни. Доста нервни и напрегнати ще са вторник и четвъртък.

 

ВОДОЛЕЙ

Възползвайте се от предимството си

Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Може да се каже, че Водолеите имат известно предимство през седмицата в сравнение с представителите от другите знаци, но то е крехко и е в пряка зависимост от настроението и нервната възбудимост, а последната при вас винаги е била лесно запалима. И за вас периодът ще е напрегнат. Не запазите ли спокойствие, успехът ще е трудно постижим. В петък проявете интензивност. Уикендът е благоприятен. Понеделник, сряда и четвъртък са хубави. Проблематичен е вторник.

 

РИБИ 

Поддържайте активността си

Не избързвайте в желанието си да видите час по-скоро резултатите от труда си. Най-доброто, което Рибите биха могли да направят през седмицата, е да поддържат активността си на ниво и да избягват конфликтите. Последното е особено важно, защото нарушите ли вътрешното си равновесие, след това много трудно го възстановявате, а то ще е основен двигател за успеха ви. Петък, както и уикендът са благоприятни и успешни. В това темпо ще се движат понеделник и сряда, а вторник и четвъртък изискват повече концентрация и усилия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft