Седмичен хороскоп на Алена-Водолей благоприятен период за финансите, Овен нови възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Водолей благоприятен период за финансите, Овен нови възможности
20118
Седмичен хороскоп на Алена-Водолей благоприятен период за финансите,  Овен нови възможности

Задава се една изключително благоприятна и успешна седмица, особено по отношение на финансите. Няколко от зодиите ще получат нови предложения, които ще се окажат твърде примамливи и те няма да могат да откажат.

Други пък ще получат награда за усилията си, която ще ги направи щастливи и ще им даде възможност спокойно да планират лятната си почивка. 

Овен
Може да очаквате промени и да се оглеждате за нови възможности за изява. Ще търсите начини да постигнете амбициите си и ще бъдете твърде целенасочени. Най-важното условие за успех в служебните дела е да се концентрирате и да насочите усилията си в една посока. Преодолейте склонността си да прелитате от една цел към друга и бъдете последователни. Ако възникне някакъв проблем, то той може да дойде от началник или от представител на институция, с която контактувате. Ще трябва да прецените доколко е потребно да отстоявате вижданията си, но все пак гледайте да не ставате прекалено настойчиви.

Телец
Астрологичните влияния ще бъдат благосклонни към вас. Макар че не са изключени и по-напрегнати ситуации, ако работите по посока осъществяване на желанията си, знайте, че сте на прав път и може да очаквате подаръци от съдбата и добри новини. Периодът е чудесен за творчески занимания, за забавления и за удоволствия – такива няма да липсват и дори е възможно някои от вас да прекалят. За да не си навредите сами, все пак спазвайте някаква мярка – най-вече в храненето, консумацията на алкохол и харченето на пари. Възможно е да изпитате любовни трепети, така че флиртувайте повече и наблегнете на социалния живот.

Близнаци
Ще продължават да ви занимават някои възникнали през предишните дни дилеми и проблеми. Те засягат взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви. Макар че конкретният случай при всеки ще бъде различен, най-общо казано, ситуацията се свежда до това дали да продължавате да я карате, както досега, или да направите някаква промяна в поведението си, та положението да се обърне във ваша полза. Със сигурност действията ви в този момент може да дадат резултат, ако успеете да направите нещо по посока изясняване на отношенията, уреждане на нерешени въпроси и определяне на отговорности. Не се колебайте да го сторите.

Рак
Събитията на работното място може да ви притеснят или да ви разочароват по някакъв начин. От вас зависи обаче как да действате оттук нататък. Може да се отдадете на самосъжаление и да се затворите в себе си или пък да започнете да се оплаквате и да се настроите агресивно срещу шеф или колеги. Колкото и да е странно в случая и разочарованието, и недоволството имат някакъв смисъл – например могат да ви предизвикат да действате и да извършите някаква промяна. Звездните влияния ще подкрепят реализирането на професионалните ви амбиции, така че ако не се развивате на позицията, която заемате сега, може да поемете в нова посока.

Лъв
Добре е да овладявате силните си страсти и желания. Ако не го направите и очаквате нещата да се случват както искате, и то веднага, има голяма вероятност да се разочаровате. Макар че няма да ви е лесно, бъдете търпеливи – ако нещо трябва да се случи, то ще стане, без да се налага постоянно да настоявате. Възприемете ли тази нагласа, периодът може да се окаже доста благоприятен за вас, особено що се отнася до работата, бизнеса и финансите. Ако искате да инвестирате в нещо или да похарчите повече пари, бъдете внимателни – има известен риск да се доверите прекалено на някого или да не прецените много добре ситуацията.

Дева
Периодът ще бъде изпълнен с доста разнообразни преживявания и емоции. От една страна, звездните влияния в момента са особено благоразположени към вас – намеренията ви ще се осъществят лесно, удоволствия няма да ви липсват, по всяка вероятност също и пари. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на близки и приятели, а в работата – на колеги и партньори. За да се възползвате максимално от тези позитивни влияния, търсете възможности за изява, за забавления и най-вече – за развитие и усъвършенстване в някаква област. И в личните, и в професионалните дела късметът ще е с вас.

Везни
Събитията ще ви провокират да бъдете по-смели от обикновено и да отстоявате това, което мислите – както що се отнася до семейните въпроси, така и в работната среда. В други периоди може и да сте били по-деликатни и да сте премълчавали някои неща, за да не засегнете околните или да не си създадете проблеми, но през следващите дни едва ли ще го правите – сякаш нещо ще ви подтиква да сте честни и да казвате истината. Не се притеснявайте – това не означава, че сте груби, а просто, че сте верни на себе си. Някои от вас може дори да изпитат желание да разкрият някаква тайна или да споделят чувства, които досега са таили в себе си.

Скорпион
Ще бъдете поставени пред изпитанието да превъзмогнете себе си, за да постегнете напредък в някаква област. Няма да бъде лесно, но резултатът ще си заслужава, а той ще се изразява в повече свобода, устремяване по нов път или внасяне на подобрение в определена ситуация. Може би ще искате да направите някаква инвестиция, заради което ще трябва да жертвате поне малко усещането си за финансова сигурност. Или пък ще искате да промените правилата на играта във връзката си, но за целта ще трябва да се разкриете пред човека до себе си и да говорите за чувствата си. Промяната определено ще изисква да сте по-смели.

Стрелец
Ако имате усещането, че трябва да се задействате и да направите нещо по някакъв въпрос, по всяка вероятност то няма да бъде измамно. Важното е как точно ще постъпите, защото е възможно да сте чакали твърде дълго и сега изведнъж да изригнете. Нетърпението обаче може да ви изиграе лоша шега – например да се вкарате във финансови затруднения или да си развалите отношенията с някого. Ето защо може би е добре да сдържате малко поривите си и да я карата по-леко и по-спокойно. Ако искате нещо, но възникнат проблеми, може да положите малко по-големи усилия, за да преодолеете препятствията. Но не прекалявайте с натиска!

Козирог
Много от вас ще си припомнят максимата „На сърцето не може да се заповядва“. Опитвайте да следвате вътрешните си усещания и да действате, като се водите от тях, а не робувайте сляпо на правила и норми, които хората около вас спазват или които вие самите сте си наложили. Казано накратко, забравете, че нещо „трябва“ да се случи по някакъв начин, защото така е прието – дори умът ви да диктува тези изисквания, сърцето няма да иска да ги спазва и ще се възпротиви. Обърнете внимание на емоционалния свят и истинските си желания – ако ги пренебрегвате заради гонитбата на успехи, трудно ще излъжете себе си, че всичко е наред.

Водолей
Има добри шансове плановете и идеите ви да се осъществят. За да се случи това обаче, ще трябва да положите повече труд, да проявите старание и да не пренебрегвате практичната страна на нещата – например финансите, рутинните задачи и проблемите, които не търпят отлагане. Колкото по-прагматично гледате на ситуацията, толкова по-добре – рецептата за успех е вглеждането в детайлите и малките стъпки по пътя. Периодът е много благоприятен за финансите ви – може да очаквате добри новини, свързани с пари и имущество. Може да разберете, че са ви одобрили за кредит или някой ваш близък да ви подпомогне финансово.

Риби
Преживяванията ви ще зависят от това дали надеждите и очакванията ви в някаква област от живота отговарят на реалността и дали сте готови да поработите, за да ги осъществите. Ако сте вдъхновени и нямате търпение да реализирате някаква професионална цел или творчески проект, тогава по всяка вероятност сте на прав път – може да се съсредоточите върху идеите си и да се хванете на работа. В този случай периодът може да се окаже доста ползотворен за вас, тъй като вдъхновението ще ви дава сили. Ако обаче сте имали някакви нереалистични очаквания, тогава действителността може да се окаже доста потискаща.

Дай твоята оценка:
2 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft