Симона Загора втрещи с това признание: Майка ми ме заключваше отвън пред вратата!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Симона Загора втрещи с това признание: Майка ми ме заключваше отвън пред вратата!
1236
Източник: marica.bg
Симона Загора втрещи с това признание: Майка ми ме заключваше отвън пред вратата!

Те са пример за прекрасни отношения между майка и дъщеря - звездата на поп фолка Глория и нейната талантлива дъщеря Симона Загорова са си изключително близки и не пропускат да го засвидетелстват със снимки и откровения в социалните мрежи. Затова е огромна изненада за всички да узнаят, че всъщност Симона си е патила от желязната десница на собствената си майка.

Младото момиче е наясно, че очакванията към нея са завишени заради известната ѝ родителка, но макар и да е дете на известни и преуспели родители, Симона е изключително скромна и добре възпитана.

Синеоката хубавица не прикрива възхищението си към Глория, а също така и някои от методите ѝ за възпитание . Оказа се, че фолкдивата е строга майка, която не е позволявала на момиченцето си да се разхожда навън до късно и да се прибира в малките часове на нощта.

Симона и Глория

Напротив, по думите на Симона, Глория е задала вечерен час , който е бил 22.30 ч. (с реверанс от 15 минути) и който младото момиче е трябвало да спазва, докато не навърши пълнолетие. А в случаите, когато Симона се е бавела повече от 15 минути след уречения час, Глория заключвала вратата така, че дъщеря ѝ да не може да влезе.

И макар този метод да е бил суров, Загорова признава, че я е научил да бъде точна и отговорна. Младата певица сподели и интересни планове за бъдещето си. Тя е категорична, че тази година ще направи опит да се яви на престижния конкурс Евровизия. Тя споделя, че това ѝ е мечта от години: "Преди години имах голяма амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на "Евровизия". Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили, значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи", пише hotnews.bg.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft