Снощи го пробвах, искам да ви каже, че така не бях спала от години!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Снощи го пробвах, искам да ви каже, че така не бях спала от години!
4253
Снощи го пробвах, искам да ви каже, че така не бях спала от години!

Какво може да е по-добро след тежък работен ден от почивката? Но в съвременния оживен свят понякога се уморяваме толкова много, че дори в края на деня тялото не може да се отпусне, не ни позволява да спим правилно преди следващия луд ден. Възможно ли е да бъдете продуктивни без добра почивка? Едва ли.

И днес редакторите ни ще ви споделят работна техника, която активира загубата на тегло, отстраняването на токсините на стомашно-чревния тракт и отпускането на тялото преди лягане. Прочетете до края и ще научите как бързо да се отървете от безсъние , защото нашата техника ви позволява да се отпуснете и да почивате само за няколко минути.

[как да се отървете от безсъние]

Как да се отървем от безсънието

За да дадете на тялото си да се отпуснете, можете и трябва да практикувате йога. Само една минута от най-простата поза ще ви спомогне за подобряване на метаболизма, за избягване на сутрешния оток и за стимулиране на функционирането на вътрешните органи.

[как да се отървете от безсъние]

Въпреки това, да се приеме и фиксира желаната поза, не е достатъчно. Необходимо е също така да се предприемат допълнителни действия, които ще помогнат на тялото да остави тревогите от миналото и да се успокои за бързо бягство в дълбок сън.

Като начало, дръжте гръбната си позиция с вдигнатите крайници до тавана и вашите крайници леко раздалечени настрани за около минута. Можете да използвате таймера, но можете да броите на ум до 60 

След това отпуснете гърба си и активно преместете крайниците си, без да променяте общото положение на тялото. Почувствайте как кръвта пулсира през ръцете и краката, тъй като излишната влага и шлаки мазнини започват да напускат тялото.

[как да се отървете от безсъние]

Сега преместете раменете си, опитайте се да ги отведете в спокойно състояние.

Важно е упражнението да се извършва с гладко и ритмично дишане през цялото време. След правилната процедура, вие ще искате да спите - това е нормално чувство. Насладете се на дълбок сън .

Сега знаете как да се отървете от безсъние у дома . Запазете тази техника и не забравяйте да я изпробвате сами. Също така споделете с нас резултатите.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft