Соеви кюфтенца
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            42896
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1/2 опак. соева кайма
	100 г овесени ядки
	1 яйце
	кимион
	чесън на прах
	черен пипер
	сол
	8 с.л. олио
	1 глава лук
Време: 60 минути
Соевата кайма (1/2 опак.) се залива с гореща вода съгласно указанията на опаковката и се оставя да набъбне и изстине. Прибавят се настърганият лук (1 глава), яйцето (1 бр), овесените ядки (100 г) и подправките. Всичко се омесва и оставя за половин час настрана. След това се оформят кюфтета, които се изпържват от двете страни до пълна готовност. Поднасят се със задушени във вода и масло моркови и салата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








