Солен крем Брюле
    
    
    
                
            
                17 Март 2014
            
            
            13024
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
Загрейте фурната на 170 градуса.

В тенджерка сложете сметаната да заври, след което пуснете вътре зърната царевица. Сварете съда от огъня и го оставете 10 минути, докато царевицата понабъбне.

След десетина минути прехвърлете сместа в блендер и добре я разбийте, за да се получи хомогенна маса.

Междувременно смесете яйцата и жълтъците, добавете сол и черен пипер на вкус, малко от сместа в блендера, разбъркайте и съединете двете смеси.

Напълнете формички за крем Брюле (или керамични за крем карамел) и печете около 30 минути. Малко преди да извадите от фурната, наръсете с пармезан и печете още няколко минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








