Студена супа от ягоди
    
    
    
                
            
                 7 Май 2012
            
            
            8717
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарязваме на половинки почистените ягоди, поръсваме с половината захар и изстудяваме. Смесваме водата с нишестето, щипка сол и захар и варим 2 минути. Снемаме сместа от огъня, прибавяме виното, охлаждаме и изливаме върху ягодите. Поднасяме супата с розичка разбита сметана и листенце прясна мента. По същия начин можем да приготвим супата и с други плодове.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








