Супа от аспержи
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4871
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Взимаме 1/2 кг. аспержи, измиваме ги добре и нарязваме само крехката част на малки парченца, които посоляваме и слагаме да се задушават в тенджера с 1-2 лъжици мазнина, когато поомекнат, наливаме 4-5 чаши сгорещена вода.
	Щом аспержите са почти уврели, запържваме до светло 2 лъжици брашно в 2 лъжици масло, разреждаме запръжката и сипваме в супата.
	Варим още 4-5 минути.
	Поднасяме я застроена с 1-2 яйца и поръсена със ситна нарязан магданоз. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








