Съдбоносно ЛУННО затъмнение на 16 май: ако сте от водните знаци РАК, СКОРПИОН, РИБИ силни победи и дълбока трансформация!!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съдбоносно ЛУННО затъмнение на 16 май: ако сте от водните знаци РАК, СКОРПИОН, РИБИ силни победи и дълбока трансформация!!
13675
Съдбоносно ЛУННО затъмнение на 16 май: ако сте от водните знаци РАК, СКОРПИОН, РИБИ силни победи и дълбока трансформация!!

Пълнолунието на 16 май ще настъпи в знака на Скорпион на фона на лунно затъмнение близо до южния (низходящ) кармичен възел.

Лунно затъмнение, настъпващо в Южния кармичен възел, често показва изкривени представи за ситуации и планове и стимулира да се отървете от остарелите възгледи и нагласи.

Овен 
 
Време е за дълбоко пролетно почистване на духовното разнообразие, Овен. Това затъмнение ви моли да се потопите направо в сърцето на емоциите си и да разгледате фината динамика на силата, страховете и тайните, които ви тежат.
След като се изправите лице в лице със скелетите в гардероба си, най-накрая можете да започнете да ги пускате.
 
Телец
 
Настоящата поредица за затъмнение катализира някои дълбоки промени, когато става въпрос за вашата идентичност и партньорства, Телец – така че сега е моментът да се освободите от част от страха, срама и багажа, които сте носили в отношенията си. Бъдете готови да се изправите пред това, което е в сърцето ви и да почувствате истинските си чувства.
 
Близнаци 
 
Начинът, по който работите и организирате живота си, се променя драматично, Близнаци - и това затъмнение иска да премахнете всички лепкави навици и дълбоко вкоренени рутинни действия, които ви държат в коловоз. Въпреки че може да откриете, че дните ви са разтърсени от драмата на пълнолунието, този вид преструктуриране от изпитание до огън може да е точно това, от което се нуждаете, за да започнете отначало.
 
 Рак 
 
Независимо дали се проявява, когато преодолявате творчески блок или се откажете от някои дългогодишни романтични прекъсвания, това затъмнение е тук, за да проправи пътя за вашата душа да расте, Рак. Въпреки че тези откровения на пълнолуние може да са шокиращи или неочаквани, те също ще донесат кладенец от свежо вдъхновение. Вселената прави място за развитие на нещо по-дълбоко и по-емоционално значимо.
 
Лъв 
 
Поемете дълбоко дъх и се пригответе да се изправите срещу всяка семейна драма или близки до дома сърдечни болки, които тежат на душата ви, Лео. Тази поредица за затъмнения оказва влияние върху личния и обществен живот като цяло, но този път ще трябва да станете лични. Време е да се откажете от миналото завинаги и да започнете да намирате опора на по-здрава емоционална основа.
 
Дева 
 
Сега истината тежи на сърцето ви, Дева, така че не се въздържайте да изразявате това, което трябва да бъде съобщено — дори ако се чувствате интензивно и уязвимо да го направите. Време е да кажете на глас страховете си, да споделите най-дълбоките си чувства и да съчувствате на света около вас. Вместо да държите нещата затворени вътре, бъдете готови да освободите, за да можете да започнете да се лекувате.
 
Везни 
 
Спрете да се подценявате, Везни, и започнете да пускате всичко, което ви пречи да прегърнете най-високата си самооценка. По какви начини се правиш по-малък? Можете ли да намерите повече овластяване в живота си? След като изчистите бъркотията от духа си и влезете в хармония с истинското си аз, вие ще можете да проявите същата магия в материалното царство навсякъде около вас.
 
Скорпион 
 
Това затъмнение е време на дълбока трансформация и висока емоционална интензивност, Скорпион - но ако някой може да се справи с натиска и да излезе от другата страна като диамант, това сте вие. Вие хвърляте старите си кожи и гледате как старите части от вашата идентичност падат. Може да се чувствате като ходене през топлината на пламъците, но не забравяйте, че скоро ще излезете от пепелта радикално обновени.
 
 Стрелец 
 
Въпреки че никой не обича приключенията и вълнението повече от вас, Стрелец, все още има част от вас, която жадува за духовна тишина. Въпреки това, бурната атмосфера на това затъмнение може временно да затрудни намирането на мир. Независимо дали се чувствате уморени, дълбоките промени, които се случват, влияят на вашите енергийни нива и ви карат да отделите известно време, за да влезете навътре и да размишлявате върху пътя си.
 
Козирог 
 
Това затъмнение ви подтиква да се откажете от старите си и остарели представи за това какво ще бъде бъдещето, Козирог - и да започнете да прегръщате възможности, които никога преди не сте обмисляли. Откривате нови начини да се свържете с другите и формирате нови идеи за това какво означава да работите като екип. Не се страхувайте да поискате помощ и подкрепа, когато имате нужда от нея.
 
Водолей 
 
Разтърсвания в професионалния ви живот може да ви подтикнат да промените курса под лъчите на това затъмнение, Водолей - тъй като то удря най-публичната част от вашата рождена карта. Независимо дали това бележи значима повратна точка в кариерата ви или осъзнаване на това, което наистина искате да преследвате, вярвайте, че промените, които се разгръщат сега, ще ви помогнат да се приведете в съответствие с вашата висша цел.
 
Риби
 
Това пълно лунно затъмнение носи откровения за всички нас, Риби, но за вас събужданията ще бъдат на духовно и философско ниво. Вие сте в процес на преразглеждане на целия си начин на мислене и приемане на пълна промяна . Въпреки че тези внезапни проверки на перспективата и неочаквани скокове на растеж може да са дестабилизиращи, вярвайте, че опознавате себе си по по-автентичен начин.
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft