Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля - чудо невиждано! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля - чудо невиждано! (Снимки):
3454
Източник: blitz.bg
Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля - чудо невиждано! (Снимки):

Сватбената рокля е един от най-важните детайли на всяко бракосъчетание. За нея една жена мечтае още от малко момиченце и си представя как ще каже заветното "Да", облечена в бяло.

Но понякога дамите са доста ексцентрични в израза на чувствата си - такъв е и случаят с тази руска булка, която освен човека, за когото ще се омъжва, пази в сърцето си дълбоки чувства и към един друг мъж - руския президент, Владимир Путин ! А най-добър израз за това е сватбената ѝ рокля :

Вече видяхме снимки на Владимир Путин на цистерна, на тениски, сред графити ... Но все пак булката в сватбена рокля с лицето му надмина всички!

Руска булка

На тази сватба, най-вероятно в Русия, е направена снимка на по-възрастен мъж, за когото се смята, че е баща й, държейки булката за ръка, пише tocka.com.

булчинска рокля

Снимката, която също показва двойката и гостите на сватбата, изобщо е обикновена, защото по цялата дължина на сватбената рокля е отпечатано изображението на президента на Руската федерация. Освен това булката носи златна корона. Очевидно е кой в ​​такива важни моменти има приоритет в живота на булката и с такова облекло определено ще бъде запомнена по целия свят.

Вижте впечатляващото творение:

сватбена рокля с лика на Путин

сватбена рокля Путин

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft