Тамара Глоба посочи зодиите, които ще ринат пари с лопатите през октомври:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Тамара Глоба посочи зодиите, които ще ринат пари с лопатите през октомври:
13788
Източник: blitz.bg
Тамара Глоба посочи зодиите, които ще ринат пари с лопатите през октомври:

Искаме или не, есента вече е тук и навлизаме във втория ѝ месец. Ако досега надеждите, които сте възлагали на тази година не са се оправдали, то прочутата руска астроложка Тамара Глоба оповести изключителни новини за няколко зодии през  октомври 2020 .

Най-есенният месец ще им донесе късмет и ще им се случат много хубави неща. 

Глоба предрича, че няколко знака ще се къпят в пари , а успехът буквално ще ги съпътства през целия месец. Представителите на тези зодии ще са целунати от Вселената.

Тамара Глоба хороскоп

Този месец, през който короните на дърветата ще станат червени и жълти, ще донесе успех както в семейството, така и във финансов план. Това е време, в което някои зодии ще спечелят значителен капитал, а имената на късметлиите ще назовем в следващите редове. 

Скорпион

Тези зодии ще имат много неочаквани изненади през октомври. Скорпионите ще имат шанс да поправят минала грешка, която им е донесла много ядове. Може да промените минало събитие, което тотално ще преобрази настоящето и бъдещето ви. 

Буквално ще започнете нов живот и ще върнете трайно щастието в живота си. Пригответе се за нови перспективи и начинания. 

Не се притеснявайте от момента, в който ще трябва да започнете от нулата. 

Рак

Според Тамара Глоба съдбата ви е подготвила нещо незабравимо. Работили сте усилено и заслужавате всички проблеми да останат в миналото. Очаква ви успех в професионален план и най-големите ви мечти ще се сбъднат. 

Най-важното, което се изисква от вас е да погледнете на бъдещето с усмивка. Не мислете отрицателно, а имайте план и прицелна точка. 

Телец

Вселената ще поднесе много радости на представителите на този знак. Още в началото на месеца те ще бъдат обзети от приятни емоции и ще им се случи нещо вълнуващо. 

Ако търсите своята сродна душа, то е много вероятно да я намерите именно през октомври. Ще откриете истинската любов, за която толкова дълго сте мечтали, казва Тамара Глоба. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft