Тамара Глоба: Тези пет знака на зодиака ще имат мощен късмет през юни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Тамара Глоба: Тези пет знака на зодиака ще имат мощен късмет през юни
23857
Тамара Глоба: Тези пет знака на зодиака ще имат мощен късмет през юни

Известният руски астролог Тамара Михайловна Глоба публикува прогноза за следващия месец и разказа на кои знаци на зодиака първия месец на лятото ще донесе мощен късмет.

Експерт по тълкуване на влиянието на небесните тела върху живота ни, на първо място, посочи благоприятните и неблагоприятни юнски дни. Тази информация се отнася за всички знаци на зодиака.

И така, следните числа ще станат късметлии и положителни: 4, 8, 12, 15, 16, 21, 25 юни.
Трябва да бъдем внимателни и готови за неприятности на 3-ти, 6-ти, 9-ти, 13-ти, 18-ти, 24-ти, 27-ми.

И сега - за щастливците през юни-2021!

♉ - Телец (20 април - 20 май)

Астрологът подчертава, че началото на месеца може да бъде особено успешно за Телец. През първото десетилетие представителите на този знак могат буквално да хванат късмета за опашката - нещата ще вървят толкова добре и гладко за тях. Това време е много подходящо за установяване на комуникация с важни хора, от които много зависи по отношение на популяризирането на Телеца към целите им.

Тамара Михайловна също посочи необходимостта да се коригира линията на поведение за тези, които обичат да спорят. Такъв Телец трябва непременно да укроти желанието да докаже на всеки, че е прав, не е нужно да се разсейва от ненужни дебати. Краят на юни ще бъде успешен за представителите на този знак в любовни отношения. 

♊ - Близнаци (21 май - 20 юни)

Първият летен месец ще донесе успех и ще подобри делата на Близнаците. Всичко, което се обърка и в грешна посока, ще се оправи и ще се върне в релсите.

„Късметът ще стане постоянен спътник на Близнаците. Както в делата на работа, така и в любовните въпроси “, казва астрологът.

Тя също е уверена, че представителите на този знак ще имат отлична възможност да покажат своите лидерски качества. И те не само ще получат такъв шанс, но и ще го използват достойно, ще покажат своя професионализъм и харизма.

♌ - Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете също ще станат любимци на съдбата през юни, казва Тамара Глоба. Особено щастливи ще бъдат тези, които работят или са свързани по някакъв начин със социалната сфера и творчеството. 

Ще бъде възможно да се изпълнят всички планове и идеи, да се организират и проведат всички събития. Проектите, които се разработват, ще станат реалност и всяко прилагане на сила и енергия ще донесе радост, желания резултат и морално удовлетворение.

♍ - Дева (23 август - 22 септември)

В началото на месеца представителите на този знак ще могат да се похвалят с някаква голяма победа или постижение. Това ще изисква сериозна инвестиция на вашите усилия, но резултатът ще бъде много приятен. И Девите ще имат достатъчно такива сили през юни.

Тамара Михайловна подчертава, че няма нужда да се опитвате да премествате планини, да постигате всичко наведнъж. Този подход е изпълнен с преумора. Астрологът посочва, че хората от непосредствения им кръг ще могат да окажат много добра помощ на Девите.

♒ - Водолей (21 януари - 18 февруари)

Най-успешният месец през 2021 г. очаква представителите на този знак. Но юни ще стане неравен за Водолея, така че всички планове трябва да се опитат да бъдат изпълнени преди началото на последната десетдневка /до 20 юни/.

Този месец ще бъде успешен по отношение на превръщането на едно от хобитата на Водолей в източник на допълнителни доходи, казва Тамара Глоба.

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft