ТАРОПРОГНОЗАТА за следващата седмица: ЛЪВ, нови пътища за развитие! КОЗИРОГ, обещаващи възможности! РИБИ, късмет и просперитет!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРОПРОГНОЗАТА за следващата седмица: ЛЪВ, нови пътища за развитие! КОЗИРОГ, обещаващи възможности! РИБИ, късмет и просперитет!
22123
ТАРОПРОГНОЗАТА за следващата седмица: ЛЪВ, нови пътища за развитие! КОЗИРОГ, обещаващи възможности! РИБИ, късмет и просперитет!

Овен

В началото на седмицата Овенът ще получи възможността да се отърве от трудностите, ако спре лениво да наблюдава как протича животът им. Според картата "Страшният съд" промените в живота избухват с голяма скорост и зависи само от човека доколко ще бъдат позитивни. Овенът трябва да изостави доверието в другите и да проправи пътя към новите успехи със собствените си ръце.

Представителите на огненото съзвездие ще получат добри новини и изненади, свързани с минали постижения. Съдейки по оформлението, те ще получат награда за своята ползотворна работа и признание за техните заслуги. В личния им живот Арканата олицетворява нов етап на отношения и тези, които търсят сродна душа, трябва да разгледат по-отблизо своя близък кръг.

Телец

За Телеца началото на седмицата може да изглежда много негативно. Арканата "Кулата" символизира сериозни промени в живота, които вече не могат да чакат. С тази карта е по-добре представителите на вашия Знак да спрат да преследват духовете от миналото и да намерят нови цели. От понеделник Телецът не трябва да се поддава на панически мисли, за да изключи нови грешки.

За Телеца съществува необходимостта да затворят вратите на миналото , за да не повтарят предишните гафове в бъдеще. Положителната Аркана е само на пръв поглед отрицателна карта. Всъщност тя предвещава промяна към по-добро, ако Телецът спре да се придържа към остарелите идеи.

Положителната карта дава възможност за активно разработване и реализиране на най-смелите идеи.

Близнаци

„Колелото на късмета“ казва на Близнаците, че са на кръстопът и трябва да изберат по-нататъшен път. Арканата символизира готовността на представителите на това съзвездие да променят Съдбата и да изберат посоката, която ще донесе късмет. От понеделник за Близнаците е важно да съберат сили и да преодолеят трудностите, така че по-нататъшният път да е лесен и да носи само положителни емоции.

Според тази карта Близнаците не трябва да се страхуват от смели и отговорни решения. Картата показва нови възможности, включително в личния живот.

Близнаците ще могат да разпределят дългове, да затворят важни проекти и да се отърват от всичко, което пречи на по-нататъшното развитие. Внимателността и предпазливостта ще станат основните спътници на онези представители на Знака, които искат положителни промени и са готови за нови постижения.

Рак

Картата "Магьосникът" символизира желанието да контролирате живота си, да изразите своята индивидуалност и да започнете своето изкачване към успех. Според тази Аркана Раците ще имат възможност да започнат собствен бизнес , да получат подкрепата на хората от властта или да си намерят нова работа. Положителната карта не толерира отлагането, така че трябва да се справите с ума си от понеделник.

Оформлението говори за способността да променя събитията около себе си, както и да променя себе си. За Раците тази карта показва обещаващи възможности и изпълнение на плановете. За да стане всичко замислено реалност, важно е да вярвате в себе си и да преодолявате трудностите по пътя.

Лъв

С картата "Глупакът" нещо ново е готово да избухне в живота, а Лъв трябва да бъде внимателен. Знаците на Съдбата ще ги насочат в правилната посока, така че трябва внимателно да се огледате и да се научите да се доверявате на вътрешния си глас. Новите пътища за развитие могат да станат началото на успешен живот за представителите на огненото съзвездие.

Арканата говори за вътрешен нюх, който ще помогне на Лъв да се отърве от всякакъв негативизъм и да  устои на завистливи хора . Мъдрата Аркана е отговорна и за силата на волята, която ще помогне на Лъв да се изправи пред неприятности и да се справи с всякакви трудности.

 Дева

Арканата "Силата" казва на Девите, че тяхната вътрешна енергия избухва. Нови подвизи, преодоляване на препятствия и противопоставяне на негативизма очакват представители на този знак от понеделник. Според тази карта е възможно да се отървете от всякакви неприятности, но само ако Девата наистина иска да се промени към по-добро .

Според картата  Девите ще отговарят за минали действия. Арканата посочва необходимостта от завършване на делата, които дърпат представителите на този знак назад, като не им позволява да се развиват. Справедливостта на тази карта ще надделее и ако Девата не е направила нищо негативно, очакват ги положителни новини и събития.

Везни

Арканата „Императрицата“ за Везни напомня за необходимостта да се контролирате. Дори нещо да не се получи, не бива да се отклонявате от предвидената цел. Според тази Аркана положителните резултати от работата няма да закъсняват.

Арканата също говори за положителни промени. С тази карта ще бъде възможно да се направи почивка, за да се възстановите за по-нататъшни подвизи. Тя обещава положително развитие на събитията, така че Везните не трябва да се отпускат. Наблюдавайте внимателно промените, за да не пропуснете подходящия момент за нови успехи.

Скорпион

Картата „Отшелникът“ за Скорпионите ще бъде карта за откровение. Според тази Аркана всеки може да преосмисли живота си, да намери начини да поправи грешките и да започне духовен растеж. Картата също така казва, че Скорпионите трябва да се предпазят от външни негативни влияния , така че от понеделник за тях е важно да ограничат комуникацията с голям брой хора.

Но представителите на този знак трябва да претеглят всяка стъпка. По-близо до уикенда те трябва да изберат нов път, водещ към щастие, и да не спират по средата на пътя. Вниманието и желанието да постигнете повече ще бъдат страхотна мотивация.

Стрелец

Арканата "Императрицата" обещава на Стрелеца добър старт на седмицата. Според тази карта, хармонията и комфортът идват в личния живот и бизнес средата, което означава, че представителите на този знак ще имат възможност да установят отношения и да се докажат в работата си.

В средата на седмицата представителите на това съзвездие трябва да обръщат внимание на всяко малко нещо и да не оставят нещата да вървят сами.

Картата обещава успех, ако Стрелецът спре да седи в сянка и се докаже. Силата на волята и постоянството ще помогнат на представителите на това съзвездие да постигнат всичко необходимо за щастието.

Козирог

Арканата "Страшният съд" в оформлението на Козирога казва, че представителите на този знак трябва да изоставят малодушието, за да не пропуснат нови обещаващи възможности. Според нея всеки човек сам оценява резултатите от работата си и избира пътя за по-нататъшно развитие.

Каптата символизира промяната и те не винаги са положителни. Може би Козирозите ще трябва да изоставят предишните си планове и да променят настройките си. Според картата старото трябва да остане в миналото, в противен случай няма да има перспективи за развитие в бъдеще.

Картата  символизира избора, който Козирозите трябва да направят. Най-често Арканата посочва необходимостта от промени в личния живот , така че през почивните дни представителите на този Знак ще могат да решат дали да продължат връзката или да се разделят с партньор по взаимно съгласие.

Водолей
 

"Обесеният човек" в оформлението на Водолей показва необходимостта да бъдете по-внимателни и да не пропуснете нито една дреболия. От понеделник всеки бизнес, оставен самостоятелно, може да се превърне в загуби. Водолеите трябва да се откажат от импулсивни решения от началото на седмицата.

 Самотните представители на знака имат късмет и могат да срещнат половинката си в средата на седмицата. Тези, които имат връзка, ще трябва да говорят с партньора си и да обсъдят бъдещето си.

Картата предвещава, че Водолеите ще трябва да се подготвят за промяна. Положителният Аркана премахва всичко ненужно от живота, което означава, че ще има шанс да затворите вратите на миналото. След като се е отървал от всичко, което пречи на развитието, Водолеят ще може да направи голям скок към целта си.

Риба

Картата "Звездата" обещава на Рибите късмет и просперитет. Според тази карта всичко се случва навреме и представителите на това съзвездие не трябва да бързат с нещата. Пътеводителят ще ви насочи в правилната посока, която ще доведе Рибите до тяхната дългоочаквана цел.

Арканата говори за необходимостта временно да се отдалечите от суматохата. С тази карта външните проблеми изчезват на заден план, разкривайки необходимостта от духовно израстване и  търсене на себе си . Тя ви позволява да преосмислите живота, да вземете важно решение и да се справите с натрупаните проблеми.

Оформлението показва възстановяване на справедливостта и помощ от женския пол. Рибите ще могат да поверят своите тайни на приятели или близки роднини, които със сигурност ще помогнат за справяне с трудностите.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft