Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 юни 2020 г.-Зодия Овен-Успех, зодия Близнаци-Рязък старт по пътя към щаситето

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 юни 2020 г.-Зодия Овен-Успех, зодия Близнаци-Рязък старт по пътя към щаситето
27546
Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 юни 2020 г.-Зодия Овен-Успех, зодия Близнаци-Рязък старт по пътя към щаситето

Таро прогнозите са незаменим спътник на успеха. Благодарение на навременните подсказки, всеки представител на кръга на зодията ще може да започне юни с положителни промени и умело да избягва препятствия.

Юни е време за нови открития и постижения и в началото е важно да се постави основата за бъдещите победи.

Експертите предлагат друга прогноза на Таро, в която всеки може да намери полезни препоръки и предупреждения. Анализът на старшата Аркана се прави най-добре в спокойна среда, за да разберете точно съветите на всяка карта и да не пропуснете, избирайки свой собствен път.

Овен

Съдейки по картата на отшелника, началото на юни ще започне за Овен не с активни действия, а с мисли. В този Аркан Овенът ще може да остави нещата за известно време, за да намери време за попълване на силата си и да намери отговори на належащи въпроси.

„Сила“ в комбинацията е карта на решителните действия. Според този Аркан, Овенът ще може да успее, ако се заеме с бизнес и спре да се отдаде на мързела. Съвет на картата - вземайте независими решения.

На картата Маг Овенът може да успее в бизнес средата, ако престане да се съмнява и започне да реализира смели идеи. Аркан показва готовност за нови победи и ако не се колебаете, тогава първата седмица на юни ще донесе добри резултати.

Телец

Арканът „Маг“ обещава на Телец страхотен старт през юни. На тази карта бързата остроумие и находчивостта ще доведе до успех, както и ще помогне за решаване на трудни проблеми. Телецът трябва само да не забравя, че всеки има свой собствен път към щастието и да създаде лична рецепта за успех.

Картата на императора обещава промяна към по-добро. Това ласо предполага, че Телецът може да успее в бизнеса, ако се научи да работи в екип и разумно да управлява подчинените. Приоритизирането ще помогне за изграждането на добра репутация.

Аркан "Императрица" в оформлението за уикенда обещава просперитет на Телец и положителен резултат в бизнеса. Тази карта означава, че не е нужно да бързате с време, за да не направите грешка в стъпката към целта.

Близнаци

Арканът "Мир" отваря юнската седмица и обещава на Близнаци страхотен старт на месеца. Картата показва лекота на комуникация, успешно завършване на бизнес и липса на капани по пътя към щастието.

Отшелническата карта насърчава Близнаците да направят пауза за известно време, за да проверят плана и да не пропуснат малките, но важни подробности. Тази карта ви дава възможност да възстановите силата, която ще ви бъде полезна за големи постижения.

Картата Колесница обещава на Близнаците рязък старт и също толкова бърза победа, ако не се колебаят и в края на седмицата не пропускайте възможностите, водещи до лично благополучие. Интуицията и вниманието ще позволят на Близнаците да виждат знаците на съдбата навреме, което показва правилния път.

Рак

Карта „Слънце“ се счита за една от най-позитивните с причина. Тя обещава успех и положителни новини. Раците в началото на юни могат да бъдат спокойни за техните планове: мечтите ще се сбъднат, а новините ще предизвикат усмивка и радост.

Арканът "Мир" казва, че средата на седмицата ще бъде успешна за Раците. На тази карта няма да е трудно да създадете хармония в семейството, да намерите сили за решаване на важни въпроси и умело да избегнете неприятности.

Картата „Йерофант“ означава, че Раците са изправени пред трудни, но важни решения. Арканът говори за важността на приоритизирането, така че Раците бързо да успеят и едва след това да се занимават с развлекателни дейности.

Лъв

Картата на Обесения човек показва на Лъв да прекрати аферите. Според тази карта в началото на седмицата е важно да се разбере причината за това, за да се елиминира бързо всичко, което пречи на по-нататъшното развитие. Възможно е в понеделник Лъв да посвети работа върху досега направени грешки.

„Съдът“ в оформлението е карта на борбата и постоянството. Според нея Лъвовете ще могат да защитават името си, да се справят със сложни въпроси, както и да спрат да общуват с токсични хора и да се сбогуват с манипулаторите.

Картата "Върховна жрица" символизира мъдростта и способността да чакате. Съвет на картата - не бързайте с неща, които ще се случат навреме. Подобна тактика ще ви спести от грешки и ще ви позволи точно да изберете времето за решителен пробив.

Дева

Отваря през юни арканът „Отшелник“. На тази карта Дева има възможност да прекара време с полза за себе си: да си възвърне силите, да вземе решение за плановете за седмицата и бавно да състави план за действие.

“Умереност” в комбинацията е карта, която призовава за повишено внимание. Доказани стъпки и отговорни решения ще спасят Дева от неприятности и ще ви помогнат бързо да постигнете дългоочакваната си цел.

Картата “Императрица” показва успешното приключване на бизнеса. За Девите е важно да не се заблуждават и да не бързат с нещата, за да елиминират грешките и неприятностите. Картата също така обещава благоприятни промени в личния живот.

Везни

Арканът "Сила" обещава на Везните страхотен старт на юни, когато мечтите могат да станат реалност, ако не ги изоставите и бъдете упорити. Преодоляването на препятствия става лесно, което означава, че можете спокойно да завършите трудни неща.

„Императорът“ символизира растеж и развитие. На тази карта Везни е важно да управлявате разумно и правилно да използвате придобития опит. Тези, които не се поставят над другите, ще имат късмет.

Аркан „Луна“ предвещава трудности, само ако Везните се отдадат на страховете си. Безсилните вълнения няма да са ключът към успеха, което означава, че края на седмицата трябва да бъде посветен на борбата с емоциите.

Скорпион

Аркан „Съдът“ отваря седмицата и върху него Скорпионите ще могат да получават от живота всичко, което им се дължи. Картата нагоре означава да действате честно, за да не се налага да работите върху грешките си по-късно.

Положителният аркан „Слънце“ обещава ползотворна среда на седмицата, когато Скорпионите могат лесно да сложат край на трудния бизнес, да започнат нещо ново и да внесат положителни промени в живота.

„Обесеният“ в комбинацията е карта на принудителното спиране на делата. Скорпионите трябва да преразгледат плановете и да изоставят тези, които вече не са от значение. Подобна дейност ще ви освободи от ненужна загуба на време и енергия.

 

Стрелец

Картата „Съд“ предсказва победата на Стрелец по трудни въпроси. На тази карта е важно да поддържате хармония и да не бързате с нещата, за да изключите досадни грешки. Стрелец ще може да постигне това, което иска, ако спре да отлага това, което може да направи сега, за утре.

„Умереността“ в комбинацията е аркан, предупреждаващ Стрелец, че бързането няма да доведе до щастие или просперитет. Съветът на картата е да взимате решения с повишено внимание и да не се включвате в приключения.

Арканът "Звезда" се счита за нишка, водеща до успех. На тази карта Стрелец ще може спокойно да прави бизнес, вярвайки в успеха и не се страхува да се спъне. Пътят към щастието не отнема много време.

Козирог

Картата на “Императора” предвещава на Козирог успешен старт на седмицата. Съветът на аркана е да действа разумно и да не отказва помощ на онези, които се нуждаят от него. Мъдрите решения ще се изплатят в близко бъдеще и ще донесат просперитет.

„Звездата“ обещава на Козирога спокойна и ползотворна седмица. До уикенда не можете да се притеснявате и премерено да се включвате в планираните задачи, знаейки, че късметът няма да ви изневери.

Арканът „Смърт“ обещава промяна. На тази карта всичко ненужно отива от живота, което означава, че Козирозите не трябва да устоят на промяната. Неминуемо всичко, което е остаряло и вече няма никакво значение за настоящето и бъдещето, ще изчезне от живота.

Водолей

Картата “Смърт” в комбинацията показва необходимостта от промяна. Водолеите в началото на юни ще могат да преразглеждат плановете и да изоставят всичко, което пречи на развитието. Картата не предвижда проблеми, което означава, че няма от какво да се страхувате.

Арканът „Сила“ казва, че Водолеят ще може да внесе необходимите промени в живота, ако вярват в себе си и престанат да слушат съветници. Положителната карта обещава успех, но за това Водолеят трябва да работи честно.

Според картата на “Обесения” в последните дни от седмицата Водолеят ще се сблъска с трудности, които не е трудно да се преодолее. Картата показва, че някои неща няма да доведат до щастие, което означава, че си струва да се преразгледат приоритетите.

Риби

Арканът „Съдът“ символизира успеха. За целта Риби трябва да се откажат от изграждането на пясъчни кули в полза на реалните дела, което ще доведе до положителни промени. Също така ще бъде възможно да се отървете от вниманието на възпрепятстващите.

Според картата „Умереност“ средата на седмицата трябва да бъде прекарана в спокоен режим. Постигането на вътрешна хармония ще предпази от негодувание и раздразнение, които са напълно неподходящи при решаването на бизнес и лични проблеми.

Аркан „Дяволът“ носи предупреждение. Рибата през уикенда може да бъде измамена, така че в края на първата седмица на юни не трябва да се доверявате на непознати и да се съгласите на приключения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft