Таро прогноза за седмицата от 30 ноември до 6 декември 2020 г.-Растеж и просперитет за Скорпион,

вход през zajenata.bg
За Жената
Таро прогноза за седмицата от 30 ноември до 6 декември 2020 г.-Растеж и просперитет за Скорпион,
18350
Таро прогноза за седмицата от 30 ноември до 6 декември 2020 г.-Растеж и просперитет за Скорпион,

Последният месец от годината вече започна и този път е най-важният. Изходът към домашния участък често е придружен от нервност, която пречи на изпълнението на плановете. Прогнозата за Таро ще ви помогне да определите предварително целите за седмицата и да я изпълните без грешки

Съветите на старшата Аркана за седмицата от 30 ноември до 6 декември ще помогнат на Зодиакалните знаци да не се изгубят и да завършат всички най-важни неща. Прогнозата, съставена от експертите ще ви позволи да знаете предварително за ключовите събития в близко бъдеще , да изготвите план за действие и лесно да преодолеете възможните трудности.

Овен

Ласото "Мир" обещава на Овена прекрасен завършек на ноември. На тази Аркана целите се постигат безпрепятствено и има време за кратка почивка. По това време си струва да се  възстановите за последния изблик преди новата година.

Ласото "Звезда" казва, че началото на декември ще бъде спокойно и премерено. На тази карта целите ще бъдат постигнати навреме, ако не промените плановете си и отидете към целта си без дръпвания и бързане.

Според картата "Справедливост" Овенът ще трябва да получи награда или порицание - всичко ще зависи от действията, извършени в близкото минало. Аркан говори за необходимостта да останете честни със себе си и околната среда, за да не губите ценно време по-късно за работа върху грешки.

Телец

В края на ноември на картата "Високата жрица" Телецът не трябва да бърза да взема сериозни решения. Картата призовава да се доверите на вътрешния глас, за да изберете единствения правилен път към успеха.

Картата "Отшелник" говори за временно затишие, когато Телецът ще може да остане сам със своите мисли, отново да премине през целите за един месец и да събере сили да завърши годината с положителна нотка.

Картата "Смърт" обещава неизбежни промени за Телеца , който вече е готов да избухне в живота. Арканът говори за неизбежния край на следващия етап от живота, когато трябва да се освободите от миналото и да започнете нещо ново с леко сърце.

Близнаци

Арканът "Кула" разказва на Близнаците за необходимостта да се откажат от илюзиите и да не разчитат на случайността. Според тази карта мирогледът се променя и има възможност да се остави в миналото всичко, което е възпрепятствало развитието .

Картата "Справедливост" обещава решение на трудна ситуация или въпрос. На този Аркан идва яснота и разбиране за това какво или срещу какво се е водила борбата. За Близнаците е важно да използват придобитите знания за постигане на благосъстояние.

"Магьосник" в оформлението е карта, която отговаря за движението и дейността. Според нея Близнаците ще могат да постигнат нови успехи, ако разчитат на себе си и спрат да следват наложените от другите идеали.

Рак

Картата "Мир" показва на Раците необходимостта от постигане на хармония с външния свят. В състояние на баланс ще бъде по-лесно да постигате нови успехи и да се изправяте пред трудности, които вече няма да причиняват емоционални промени.

Според картата "Луна" Ракът е важно да слуша вътрешния глас, за да се измъкне от затруднението. На този Аркан не можете да се доверите на слухове и клюки, които няма да ви помогнат да намерите изход, а само ще задълбочат съмненията.

Според картата "Глупак", в края на седмицата Раковете ще могат да станат късметлии, ако спрат да се съмняват в себе си и своите сили. Ласото обещава положителни промени, ако третирате промените положително и не търсите мръсен трик там, където няма такъв.

Лъв

Картата „Императрица“ говори за успехи, които ще се случат в далечното бъдеще. Лъвовете на тази Аркана не бива да бързат, защото нещата се движат в правилната посока и предстои заслужена награда.

Картата "Модерация" предупреждава, че бързането ще бъде разрушително и Лъв ще трябва да се откаже от прибързани решения, за да елиминира рисковете и да изостави приключенията, които могат да завършат тъжно.

С картата "Йерофант" Лъвовете ще имат натоварен уикенд, през който ще бъде възможно да завършат значителна част от работата и да получат подкрепа. Арканът обещава среща с онези, които могат да помогнат по трудни въпроси.

Дева

В началото на седмицата на картата „Колелото на късмета“ Девите ще трябва да приемат съдбата си, за да постигнат успех. Аркан говори за непредвидени събития, които ще променят живота към по-добро, ако не се съпротивлявате на случващото се.

„Сила“ в оформлението е карта, която насърчава Девата да отиде до целта без съмнение. Ласото обещава приятни промени, ако вярвате в себе си и спрете да слушате съвети от хора около вас. Поставените задачи скоро ще се сбъднат, ако не се колебаете.

Картата "Кула" обещава на Девите да се отърват от баласта, но метаморфозите могат да бъдат болезнени, ако се придържате към остарелите минали и остарели основи. В началото на зимата Девите ще трябва да преразгледат своите планове за живот, за да не стоят на едно място и да не пропуснат ползата.

Везни

Aрканът "Йерофант" насърчава Везните да повярват в себе си, за да разкрият напълно своите спящи таланти и способности. Според тази карта е важно да отделяте време за онези дейности, които имат смисъл лично за Везните, а не за хората, които се опитват да ги манипулират .

Картата "Дявол" предвещава, че Везните ще могат да открият най-добрите черти на характера в себе си и няма да се отдадат на лоши навици, които пречат на развитието. Според тази карта в средата на седмицата е по-добре да отделите време и енергия за борба за щастливо бъдеще, което не може да бъде загубено.

„Звездата“ в оформлението показва, че Везните ще се захванат за бизнеса, за да сбъднат заветните си мечти. Вътрешен глас ще ви помогне да намерите правилния път, както и да не отидете в задънена улица, поддавайки се на молбите на околната среда.

Скорпион

"Слънцето" предвещава растеж и напредък и Скорпионите могат да започнат седмицата с увереност. Според тази Arcana, изпълнението на плана ще се случи, ако Скорпионите разчитат на своя опит и знания и не прехвърлят отговорността на външни хора.

Картата „Императрица“ обещава на Скорпионите скорошно завършване на пътя и дългоочаквано възнаграждение. Според тази карта се получава хармония и разбиране на същността на събитията, благодарение на което Скорпионите ще могат да постигнат благополучие .

Картата "Справедливост" показва честност и професионализъм, способност за преговори и вземане на отговорни решения. Благодарение на тези качества, Скорпионите ще могат да излязат победители от трудни ситуации.

Стрелец

Картата „Върховната жрица“ открива седмицата и говори за необходимостта от интуитивно вземане на решения. Дори без да видят пълнотата на картината, Стрелците са на прав път.

Картата "Съд" информира, че голям етап от живота естествено отстъпва в миналото. Има разрешаване на трудни ситуации и въпроси, които най-накрая стигат до своя логичен край, носещи освобождение.

Картата „Глупак“ символизира вятъра на промяната и новите възможности. Според тази карта е важно Стрелецът да се отнася сериозно към случващото се, така че взетите решения да помагат да се върви напред, а не да води до друга работа по грешки.

Козирог

Картата "Луна" напомня на Козирозите, че не винаги трябва да вярват на очите си. Истинското състояние на нещата може да не е предмет на логика, така че трябва да разчитате повече на чувствата и интуицията си.

Картата "Отшелник" насърчава Козирозите да изоставят емоциите, за да погледнат на текущата ситуация с отворен ум. Това ще ви помогне да изберете правилното решение, което ще ви помогне да излезете от затруднението.

Според картата „Съд“ в края на седмицата Козирозите трябва да са готови да разрешат трудна ситуация. Честността в борбата и оптимизмът ще доведат до отлични резултати, а Козирозите ще могат да се радват на още една победа.

Водолей

Картата "Смърт" обръща страницата на живота и Водолеите в края на есента трябва да са готови за неизбежните промени. Време е да се сбогувате с миналото, за да не пропуснете нови възможности.

Картата "Съд" отразява първата карта на подравняването и според него Водолеите стигат до естествен резултат. Картата говори за пробив, когато можете безопасно да сложите край на нещата, за да откриете нови перспективи.

На картата "Дявол" емоциите и чувствата могат да забавят пътя към успеха и Водолеите ще трябва да се откажат от отдаването на слабости. Тестовете ще ви помогнат да станете по-силни и по-високи, да се сбогувате със срамежливостта и  вътрешните бариери .

Риби

Картата "Кула" символизира бедствие, но само ако Рибите възприемат необходимите промени като нещо ужасно. Оптимистичното отношение и волята за победа ще ви помогнат да преодолеете трудностите и да получите достойна награда.

Картата "Върховна жрица" насърчава Рибите да отделят време и да  слушат интуицията си . Вниманието към детайлите и предчувствията ще ви помогнат да заобиколите както неприятните хора, така и съмнителните приключения.

Картата "Йерофант" завършва седмицата и е важно Рибите да отделят време за най-важните неща. Смислена работа и движение към поставената цел ще ви помогнат бързо да завършите започнатото.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft