Таро прогноза за 13 август-Зодия Риби ден на промени и приятни изненади, Водолей време на късмет и обогатяване

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за 13 август-Зодия Риби ден на промени и приятни изненади, Водолей време на късмет и обогатяване
4508
Таро прогноза за 13 август-Зодия Риби ден на промени и приятни изненади, Водолей време на късмет и обогатяване

Овен

Овенът този ден ще донесе много мъка и разочарование. Проблемите на работното място и у дома не са изключени. Важно е да се държим сдържано и спокойно, да не започваме конфликти и кавги с близки. Картите на Таро казват, че Овенът ще се справи с всички превратности на съдбата и дори ще се възползва от тях за себе си.

Лъв

Лъвовете през този период трябва да бъде гъвкав и да е готов за всякакви промени в живота си. Не се страхувайте да опитате нещо ново за себе си и да се откажете от печеливш бизнес заради променливото си настроение. Картите Таро съветват Лъв да живее този ден спокойно, като се забавлява много.

Стрелец

Стрелец на 13 август, трябва да проявите максимална грижа и предпазливост. Не трябва да се водят на провокации и да се забъркват в конфликти, те заслужават най-доброто, което означава, че трябва да се държат съответно. Също така Стрелец трябва да прогони лошите мисли от себе си и да се настрои към положителното, за да получи това, което иска.

Телец

Картите Таро обещават на Телец ден на промяна и противоречие. Тези хора трябва да се подготвят предварително, че повечето от плановете им ще трябва да бъдат променени и нещата няма да вървят както биха искали. Също така, Телец не се препоръчва през този период да прави големи разходи и да инвестира.

Дева

Много представители на Девата през този период ще трябва да вземат важно решение в живота. Изобщо не е необходимо това да засяга материалната им страна. Промените в личния живот са възможни, между другото, приятни. Като цяло денят ще бъде добър и спокоен.

Козирог

Козирозите се насърчават да се отдалечат малко от мечтите си и да се „превърнат в реалност“. В противен случай те ще изпитат големи проблеми. Козирозите трябва да мислят за онези неща, които им доставят удоволствие и се фокусират върху изпълнението на основните им отговорности.

Близнаци

Близнаците трябва да оставят цялата негативност в миналото и да започнат напред в ново бъдеще. Близнаците трябва да мислят за благополучието на другите и да бъдат внимателни към всички малки неща. Не можете да се откажете от слабост и да се откажете. Само по този начин те ще могат да постигнат успех и да се докажат.

Везни

Везни на 13 август трябва да покажат максимална издръжливост и самодисциплина. Опитите да направите всичко сами или да се опитате да направите твърде много за един ден не се препоръчва. В противен случай те могат напълно да загубят бъдещите си перспективи. По-добре е да използвате помощта на приятели или роднини, тогава резултатът ще изненада приятно Везни.

Водолей

За картите на Водолей Таро предсказват време на късмет и обогатяване. Много плодотворен ден ги очаква на 13 август. Много Водолеи най-накрая могат да намерят своето призвание в живота. Картите обаче съветват Водолеите да  споделят своите придобиваки с други.

Рак

Раците са изправени пред труден период. Не е необходимо да чакате мир и тишина, по-добре е веднага да се подготвите за битка и честно да загубите в нея. Най-вероятно повечето Раци ще загубят тази битка, срещу нечия подлост и клевети, но трябва да покажете смелост и издръжливост до последно.

Скорпион

Картите Таро обещават на Скорпиона ден на мир и хармония. Повечето представители на знака ще имат изострен ум и интуиция, важно е да се възползват от тази възможност за собствените си цели. Как Скорпионите прекарват този ден, ще определят бъдещето им. Ето защо е много важно да изпратите правилното съобщение до Вселената.

Риби

Картите обещават на Риби ден на промени и приятни изненади. Представителите на знака трябва да съберат мислите си и да се отворят, за да посрещнат новите възможности. Напълно възможно е на този ден да се случат някои необичайни и интересни събития с Риби, които в бъдеще ще донесат положителни тенденции за тях.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft