Таро прогноза за 7 август 2020 г.-Зодия Овен-интересни събития, зодия Риби-Успешен и продуктивен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за 7 август 2020 г.-Зодия Овен-интересни събития, зодия Риби-Успешен и продуктивен ден
7484
Таро прогноза за 7 август 2020 г.-Зодия Овен-интересни събития, зодия Риби-Успешен и продуктивен ден

Овен

Картите за Овен предсказват натоварен и пълен с интересни събития ден. Много хора от този знак ще почувстват прилив на сила и енергия. Успехът от собствените им усилия и победи може значително да завърти главата на Овена и те напълно ще забравят за всички опасности. Колкото и Овенът да не иска да се извисява в небесата на щастието, не забравяйте за предпазните мерки.

Телец

Телецът трябва да изживее този ден игриво. Картите Таро съветват тези хора да не приемат присърце събитията, които им се случват. Освен това не е нужно да бъдете прекалено сериозни. По-добре да се забавлявате и да опитате себе си в нови роли.

Близнаци

Близнаците на 7 август трябва да бъдат внимателни в разговорите с други хора, особено с близки. Възможни са конфликти между по-възрастни роднини и Близнаците ще попаднат под кръстосания огън. Представителите на знака трябва да намерят компромис, който ще бъде приятен и за двете страни.

Рак

Раците ще трябва да се справят с различни битови въпроси през този период. Картите Таро ги съветват да приемат това за даденост и да се опитат да извлекат максимална полза от тези действия. Именно на този ден Раците ще могат да се чувстват като богат човек, както вътрешно, така и външно.

Лъв

Лъв през този период трябва да бъде смел и разумен. Не се страхувайте от трудности, колкото и страшно да изглеждат. Вселената ще бъде в подкрепа на тези хора на 7 август. Ако Лъвовете успеят да се справят с всичките си проблеми, тогава успехът няма да дойде дълго и резултатът от усилията им несъмнено ще им зарадва.

Дева

Девите в този ден няма да навреди да бъдат търпеливи и сдържани във връзка с другите. Някои хора ще се опитат да манипулират Девите, не трябва да им позволявате да го правят. Девите трябва да се движат строго според предварително очертания план, без да слушат съвети отвън. Някои идеи могат да се сбъднат малко по-късно, отколкото се смяташе досега.

Везни

Някои Везни в този ден ще се поддадат на атаки на паника и неразбираем страх. Картите Таро ги призовават да се успокоят и „да се съберат заедно“. Всъщност нищо страшно не се случва и скоро тези хора отново ще почувстват здрава почва под краката си.

Скорпион

Скорпионите се съветват леко да намалят дейността си и да бъдат честни със себе си и другите. Тяхната постоянство и желание да постигнат целта си възможно най-скоро, разбира се, заслужават похвала, но все пак няма да работи за измама на Вселената.

Стрелец

Стрелец на 7 август може да не е в най-доброто настроение. Те ще се потопят с глава в преживяванията и страданията, които самите те ще измислят. Картите на Таро отбелязват, че Стрелец няма причина за такава мъка, но ще им отнеме време да излязат от това състояние.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат по-търпеливи и да се научат да чакат. Те току-що започнаха да изпълняват новия си проект и вече искат да получат първите плодове от труда си. Уви, това не се случва. За да се угоди резултатът, трябва не само да работите здраво, но и да се задълбочите в същността на вашите действия.

Водолей

Картите Таро обещават натоварен ден за Водолея. Тези хора ще трябва да съберат мислите си и да приложат на практика всичките си знания и опит. Това е единственият начин те да могат да изпълнят своите планове и да получат заслужена награда. Също така Водолеят може да използва техния чар и остроумие, за да спечели подкрепата на хората около тях.

Риби

За Риби този ден обещава да бъде успешен и продуктивен. Има голяма вероятност за тези хора да се отворят нови възможности и хоризонти. Важно е да използвате този шанс и да се възползвате максимално от него. Възможно е също така Риби да се наложи да направят сериозен избор в трудна ситуация. Най-добрият начин за постигане на помирение е компромисът.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft