Таро прогноза за 9 август-За Дева ще се отвори успешно бъдеще, много добър ден за Стрелец

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за 9 август-За Дева ще се отвори успешно бъдеще, много добър ден за Стрелец
10446
Таро прогноза за 9 август-За Дева ще се отвори успешно бъдеще,  много добър ден за Стрелец

Овен-Върховният жрец. 

Картата на Овен, която се падна днес, показва, че много хора ще се опитат да им дадат съвет. В същото време, заедно със съветите, ще има много клюки. Въпреки всичко, картата съветва Овенът да не обръща внимание на тези слухове и да вярва само на информацията, в която са лично убедени. И най-важното е, че те трябва да анализират цялата получена информация.

Телец-Дяволът. 

На Телеца изобщо не е лесно да има този ден, тъй като много изпитания и изкушения ги очакват. Независимо от това, основният проблем ще бъде, че въпреки много веселата вечер в добра компания, тя ще завърши със скандал или предателство на любим човек. Причината за това предателство обаче няма да са личните мотиви, а много консумиран алкохол.

Близнаци - Десет Пентакли.

Днес е рисков ден за представителите на зодиакалния знак Близнаци. Тези рискове ще бъдат свързани както с личния живот, така и с работата. Въпреки това, най-вече те могат да повлияят на финансовото благополучие. Ето защо, за да реализират своите финансови планове, картите съветват Близнаците да намерят напълно нови подходи.

Рак-Рицарят на жезлите. 

За Рака днес картите са подготвили не толкова прогноза, колкото съвет. И така, картите Таро дават съвет за деня на Рака, да не се страхуват от нищо и да бъдат самоуверени. Нещо повече, те съветват да се направи такава смелост не само за прости желания или за изпълнение на планираните пътувания, но и за промяна на работата или всички дейности. Смелостта трябва да дойде на първо място за тях днес.

Лъв - Десет жезъла. 

Тревожен ден на 9 август очаква Лъвовете. Това е всичко, защото те ще имат твърде много различни страхове. Но всички те ще бъдат свързани не с неизвестно бъдеще, а с онези провали, които са имали в миналото. Но, картата уверява, че Лъвовете ще успеят да постигнат успех само ако оставят тези страхове в миналото и смело вървят в бъдещето.

Дева - Десет мечове. 

На този ден Девите ще могат да решат някакъв много важен проблем, който ги измъчва отдавна. Въпреки това, не бъдете твърде щастливи от това, защото това решение ще бъде краткотрайно и проблемът ще се върне скоро. Но „Десетте меча“ също казва, че този проблем ще бъде последен в този етап от живота и в бъдеще те ще бъдат успешни.

Везни - Двойка мечове. 

Всички знаят, че е много трудно Везните да вземат някакво решение, тъй като винаги се съмняват във всичко. Но днес тези съмнения също ще се удвоят, така че ще им бъде много по-трудно да вземат решение. В този случай има само един изход, а именно да слушате вътрешния си глас. В крайна сметка, 9 август ще стане най-добрият съветник.

Скорпион - Девет мечове. 

Картата на Скорпиона, изтеглена днес, е много подобна на тази, която падна на Дева. И все пак, ако Девите са имали истински проблеми, тогава Скорпионите ги измислят заради въображаемите си. Ето защо в случай на проблеми Скорпионите не трябва да се разстройват, а просто да се откажат от този проблем, тъй като не всички от тях носят нещо негативно в себе си.

Стрелец-Върховният жрец.

 Днешният ден за Стрелците ще бъде много добър, тъй като всички неща ще бъдат успешни. Самата карта съветва Стрелец да се занимава със саморазвитие, тъй като в бъдеще това ще им помогне много в изграждането на кариера. Комуникацията с ерудирани, интелигентни хора също ще бъде успешна, защото те ще могат да дадат добър съвет на Стрелец.

Козирог- Кралица на пентаклите.

 Представителите на зодиакалния знак Козирог днес ще имат много отпадъци. Нещо повече, кралицата на Пентаклите, въпреки че посочва наличието на добри пари, все пак е свързана с големи и най-важното - необмислени разходи. По този начин, за да не изпаднат в трудно финансово положение, Козирозите трябва да проявяват егоизъм и да се научат да отказват въпроси, свързани с парите.

Водолей - Тройка Пентакли. 

Тази карта подсказва, че Водолеят днес трябва да откаже да прави онези неща, в които е слабо осведомен, дори и да бъде силно питан за това. В крайна сметка не само ще могат да вършат тази работа много слабо или изобщо не, но и дискриминират тях в обществото.

Риби-Рицар на чашите. 

Денят 9 август за Риби ще бъде изпълнен с любов и забавление. В този случай той ще бъде свързан с нови познати. И ако Риби се ориентират правилно, тогава тези познати ще им донесат много полза и ще отворят нови, обещаващи възможности.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft