ТАРО прогноза на Анжела Пърл от 30 ноември до 6 декември: Лъв, отваряте всяка врата! Съдбата се усмихва на Везните!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогноза на Анжела Пърл от 30 ноември до 6 декември: Лъв, отваряте всяка врата! Съдбата се усмихва на Везните!
36143
ТАРО прогноза на Анжела Пърл от 30 ноември до 6 декември: Лъв, отваряте всяка врата! Съдбата се усмихва на Везните!

Преходът от есента към зимата винаги е придружен от промени в живота. С помощта на ТАРО прогнозата на Анжела Пърл, всеки представител на зодиакалния кръг ще може да се подготви за неочакваното и да изпълни необходимите задачи навреме.

Ето какво разкри Анжела за седмицата от 30 ноември до 6 декември

Овен

Овенът в края на ноември ще може да се доближи до целта си и да успее в бизнеса, ако спре да отлага важни въпроси и се надява на чудо. Лесно е да постигнете успех с картата „Колесница“, но за това е важно активно да се развивате, да не се отказвате от нови задачи и да вярвате в себе си. Овенът може да се заблуди в средата на седмицата поради снизхождение. Според тази Аркана борбата с лошите навици и желанието да превключвате от едно нещо на друго ще ви помогнат да постигнете това, което искате и да премахнете финансовите затруднения. Случаите, приключени навреме, ще отворят нови перспективи, което означава, че през уикендите е по-добре да не се отдавате на празно забавление. Колкото повече усилия полагат Овните за изпълнение на задълженията си, толкова по-бързо ще стигнат до целта и ще получат заслужена награда.

Телец

В началото на седмицата Телецът ще трябва да се сблъска с изкушения, на които трябва да се съпротивлява. С картата "Дяволът" изпитанията могат да бъдат неочаквани, но волята и желанието за постигане на целите ще помогнат да се избегнат неприятности. Важно е Телецът да се откаже от завистта и да разбере, че наградата трябва да бъде спечелена, а не получена чрез измама и предателство.

Силата на волята и искреното желание за успех ще им помогнат да постигнат всичко, което са планирали, без загуба или разочарование. Арканата показва, че Телецът ще трябва да се сблъска със събития в началото на декември, които могат да бъдат както добри, така и лоши. Трябва да разчитате на съдбата и спокойно да възприемате случващото се, научавайки ценни уроци за в бъдеще и не отказвайки се от целта.

Близнаци

Началото на седмицата може да е трудно за Близнаци. С картата "Отшелникът" е важно да спрете бягането си и да си направите почивка, за да оцените резултатите от работата си, както и да разберете себе си. В период на усамотение е по-лесно да се разбере в коя посока да се движим, с какви недостатъци да се борим. Арканата говори за загубена серия, която ще преследва Близнаците, ако не са успели да затворят вратите на миналото и не са изоставили пътя, водещ към задънена улица във времето. В това няма нищо лошо, ако представителите на това съзвездие могат да се съберат. Близнаците трябва да слушат предчувствията, за да разберат как да поправят настоящата ситуация. По-близо до уикенда Близнаците ще могат да разберат какво трябва да променят или направят, за да постигнат целта си. 

Рак

 Арканата "Мирът" ще донесе хармония и желаното усещане за победа. Тази седмица те ще могат да постигнат всичко, което са планирали, но за това е важно да се държите под контрол и да не изпадате в паника, ако нещо се обърка. Самочувствието ще ви помогне да се справите с неприятностите, които могат да възникнат от желанието на завистниците да навредят. Според тази Аркана е важно да се изключат външните стимули, за да се разбере в каква посока да се продължи и какво е необходимо за това. Те трябва да прекрачат своите страхове и комплекси, в противен случай може да се отклонят нови цели. В края на 2020 г. Раците ще могат да се отърват от всичко, което им пречи , но за това трябва да вдигнете глава и да не се страхувате да се изправите пред реалността.

Лъв

Арканата „Умереността“, която е важна за мощните Лъвове, показва необходимостта от прекратяване на спорове и конфликти. От понеделник е важно Лъв да се извини за лоши дела, ако е необходимо, да се освободи от миналото и да започне нов етап в живота. Като се отърват от потискащи чувства, те могат да постигнат шеметен успех .

Картата говори за необходимостта да се вземат нещата под личен контрол. Лъвовете трябва да помнят, че могат да бъдат измамени, като приспиват бдителността си, така че отпускането и доверието на непознати не е добра идея през тази седмица. Арканата обещава успехи и награди за Лъв, период, в който можете да отворите всяка врата и да постигнете всяка цел. Прилив на енергия и добро настроение ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви пречи да се доближите до това, което сте планирали.

Дева

Картата „Умереността“ показва на Девите необходимостта да се откажат от драстични промени. В началото на седмицата не трябва да бързате с нещата и тогава ще можете да постигнете всичко, което е било планирано. Липсата на бързане ще ви помогне да видите недостатъците навреме и да ги коригирате. Според арканата идва времето на активни действия и нови постижения. Възможно е в последните дни на изходящата есен Девите да получат примамливи предложения, които не трябва да бъдат отказвани. Ще има възможност да печелите и харчите пари за съкровена мечта.

Везни

С картата "Звездата" неприятностите остават в миналото и идва моментът за завладяване на нови върхове. Съдбата се усмихва на Везните, което означава, че няма пречки за постигане на заветна цел или мечта. Важно е само да вярвате в себе си и да не се поддавате на препятствия. С арканата Везните ще могат да подобрят отношенията с близките си, ако кавгите станат причина за прекратяване на комуникацията. Използвайки тази карта, е възможно да се намери общ език с най-неразрешимите хора, което означава, че след като е заровил брадвата на войната, Везните ще могат да се радват на живота и да спрат да се укоряват за неприлични действия в миналото.

Скорпион

Арканата „Луната“ напомня на Скорпионите, че е време да се отървете от съмненията и да действате така, както сърцето казва. В техните сили е да преодолеят всякакви препятствия по пътя към целта , което означава, че нищо и никой няма да пречи на сбъдването на мечтите. Трябва да вярвате в себе си, да не се страхувате от отговорност и трудности. Картата символизира успехи и победи. Според нея средата на седмицата обещава да бъде невероятна: Скорпионите ще получат признание и награди за свършената работа, както и нови запознанства с интересни хора.

Стрелец

Картата "Колесницата" говори за пробив в бизнеса и добро съчетание на обстоятелства, когато лесно можете да изпълните всичко, което е било планирано. Според тази Аркана за Стрелеца е важно в началото на седмицата да се включи в работата, за да изключи закъснения и смущения в бизнеса. Тя говори за благоприятно време, когато можете да защитите честното си име, да се справите с нарушителите според закона. Съдбата е благоприятна за Стрелеца, но ако те започнат да мамят или крият нещо, тогава неприятностите няма да ви накарат да чакате. Всякакви препятствия могат да бъдат преодолени, ако вярвате в себе си и не слушате съветите на околната среда. Да бъдеш верен на думата си и да искаш да постигнеш целта си, ще ти помогне да се отървеш от всякакви пречки пред щастието си.

Козирог

Арканата "Колелото на късмета" говори за непредвидени обстоятелства, които могат да объркат Козирозите. Те трябва да помнят, че в живота нищо не се случва просто така, което означава, че има изход от всяка ситуация. Събирайки сила, те могат да преодолеят всякакви препятствия. Вътрешната хармония и самочувствие ще ви помогнат да избегнете конфликти и спокойно да се справите с планираните дейности. В личния живот тази карта показва необходимостта от бавно вземане на решения, отпадане на обвинения и намиране на компромиси с близките. Картата също говори за завършването на следващия етап, който може да бъде придружен от страх от неизвестното и нежелание да се освободи от миналото. Козирозите трябва да помнят, че развитието е възможно само ако могат да гледат напред в бъдещето.

Водолей

Картата "Върховната жрица" ще помогне на Водолея да намери отговори на техните въпроси. Според тази Аркана е важно да слушате сърцето си и да се  доверите на предчувствията , които ще ви помогнат да съставите пълна картина на случващото се наоколо. Водолеите ще могат да преодолеят трудностите сами, ако живеят в хармония със себе си и света около тях.

Картата говори за духовно търсене: в средата на седмицата Водолеите ще могат да се потопят в себе си, за да намерят пътя към щастието. За тях е важно да се отърват от лошите навици и зависимости, да насочат душата към светлината и тогава всякакви препятствия по пътя няма да изплашат.

Риба

Картата „Отшелникът“ показва необходимостта да се доверите на себе си по какъвто и да е въпрос и да правите необходимите неща обмислено и без бързане. За Рибите е важно за успеха да се откажат от угаждащите емоции и да се вслушат в гласа на разума. Не се страхувайте от трудностите, които закаляват и ви помагат да постигнете повече. Ще трябва да разчитате на съдбата и да не се съпротивлявате на продължаващите събития. Хората около Риби няма да могат да се намесват, ако откажете да следвате съветите им. На тази Аркана можете да се отървете от манипулатори , да прекъснете болезнена връзка и накрая да направите това, което е наистина важно. С тази карта събитията се развиват постепенно, но издръжливостта и желанието за успех ще помогнат на Рибите да избегнат грешки.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft