Теди Кацарова взриви с думи за майка си Силвия

вход през zajenata.bg
За Жената
Теди Кацарова взриви с думи за майка си Силвия
681
Теди Кацарова взриви с думи за майка си Силвия

Теди Кацарова е на 29 март 1978 г. в София, в семейството на Силвия и Милчо Кацарови.

Професионалната ѝ кариера започва на 16-годишна възраст. Участва в конкурса за млади изпълнители „Хит минус едно“ през 1995 г. Тогава печели първото място.

Теди е едно от малкото млади имена на турнето "Обич и песен", чийто финален концерт се състоя на 18 октомври в зала 1 на НДК. Наш репортер хвана Теди зад кулисите за няколко интересни и откровени отговори.

- Теди, изглеждаш страхотно! Колко време се подготви за концерта "Обич и песен"?

- Доста! Няколко часа преди да се кача на сцената. Този концерт е завършекът на едно много красиво турне, женско, сега вече в зала 1 на НДК има и гост изпълнители. Всичко се случи благодарение на Евгени Боянов, може би това беше негова мечта - да събере на една сцена различни поколения. За мен е огромна чест да съм на една сцена с Йорданка Христова, Тони Димитрова, майка ми и всички останали звезди. Красиви мигове от моя живот са минали с тяхната музика. За мен е предизвикателство, огромна чест. 

С Петя Буюклиева

- Притесняваш ли се да застанеш до такива имена?

- Всеки човек се притеснява, когато излиза на сцена. Сценичната треска не те напуска никога, държи те докато си жив. Някои казват, че се преодолява - да, може би се притъпява, но не се преодолява. Ако сценичната треска изчезна, значи творческото начало в теб е загубено. Затова виждаме толкова много изпълнители и актьори, които са на сцена до последния си дъх. Сцената е наркотик. 

- Вълнуваш ли се, когато излизаш на сцена пред погледа на майка ти Силвия Кацарова и какво си казвате след това насаме? 

- Тежката артилерия винаги гледа! Сега най-лошото е, че и татко е в публиката и ще ме гледа, което е още по-страшно. (смее се) Израснала съм с критика, градивна, което ми е помогнало. 

- Спомняш ли кога за първи път се отпусна да пееш пред родителите си и насърчиха ли те да поемеш по този път?  

- Запознах да се занимавам с музика на 15 години и то съвсем непринудено. Техниката, която беше закупена за музикалното ни студио, което се строеше в онзи момент, беше сложено в моята детска стая. Спях си с колони, с големия пулт на татко и т.н. В един момент баща ми ме викна да изпея нещо, за да провери как се случват нещата при техниката. Бях опитното зайче. Записах една любима песен, изпях я отначало до край с много вълнение. Той нищо не каза и аз си помислих, че явно нищо не става от мен. 

По-късно майка ми се прибра от концерт и влезе в стаята, а баща ми ме помоли да изляза. Чух, че й пусна песента, след което тя излезе разплакана. Викам си: "Или съм прекалено зле, или пък се е развълнувала". Но никой нищо не ми казва. После дойде съседката, влезе в стаята и тя излезе разревана. Тогава седнахме тримата да си поговорим. Казаха ми, че имам хубав глас и пеят добре, но ще ми е много трудно. "Ако решиш да тръгнеш по нашия път ще ти е много трудно. Вечно ще си сравнявана и ще трябва да преминеш през перипетии. Ние можем да те навигираме, с друго не можем да ти помогнем", бяха техните думи. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft