Тези 5 мъжки имена обричат детето ви да се превърне в мъж под чехъл! Не го кръщавайте така:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тези 5 мъжки имена обричат детето ви да се превърне в мъж под чехъл! Не го кръщавайте така:
7572
Източник: blitz.bg
Тези 5 мъжки имена обричат детето ви да се превърне в мъж под чехъл! Не го кръщавайте така:

Неслучайно се смята, че давайки име на детето си, ние го обричаме на определена съдба. Затова и изборът на име е толкова важен и умуваме върху него дълго, преди да се е появило самото бебе.

Според експерти има няколко мъжки имена , които веднага ни дават знак, че човекът срещу нас е потенциален мъж под чехъл - днес ще ви кажем кои точно са те.

Специалисти са направили проучване и вече са готови с петте имена на представители на силния пол, които най-често са под чехъл. Затова съветват жените да не дават тези 5 имена на синовете си, ако не искат някой ден да се появи някоя засукана мадама, която да ги командва както си иска.

мъж под чехъл

А вие, мили дами, винаги може да проверите дали името на вашата половинка е сред списъка по-надолу и дали ще се справите с командването у дома.

1. Николай

Експертите смятат, че в името Николай няма достатъчно мъжка сила. Тези мъже са готови на абсолютно всичко, за да направят избраниците си щастливи.

2. Димитър

Грижовни и нежни са мъжете, които носят името Димитър. Представителите на силния пол, които като малки са наричани Митьо или Митко обикновено растат като галеници. Те винаги ще седнат и ще ви помогнат с домакинската работа. Идеални са за свиване на гнездо.

3. Анатоли

Мъжете, които носят името Анатоли често имат здравословни проблеми. Те са нерешителни и зависими от жените – било от майка или съпруга. Животът им протича във вечно подчинение.

4. Валентин

Валентин никога не се стреми да бъде лидер. Той не се нуждае от това. Ако съпругата му иска да вземе юздите в свои ръце, то няма да има никакви проблеми. Хората с името Валентин са големи пердета.

5. Валери

Представителите на силния пол, които носят името Валери са пълно олицетворение на подчинението. При тях обаче има една особеност – те имат само една любима и само и единствено тя може да ги контролира.

Тези мъже ще се радват да изпълнят всичките й капризи, само за да може любимата им да е щастлива и доволна, смятат експерти.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft