Телешки пьоркьолт по унгарски
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5732
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	250 гр. телешко месо от плешката без кости
	250 гр. телешко месо от под бедрената част, гърдите или главата
	1 малка глава лук
	50 гр. мас
	зелена чушка
	1/2 чаша сладко бяло вино
	сладък червен пипер
	костен бульон
	сол 
	Настъргваме лука, изпържваме в мас до пожълтяване.
	Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме червен пипер, заливаме с малко бульон, вино, посоляваме и задушаваме.
	След малко добавяме почистената и нарязана на ивички зелена чушка и задушаваме до омекване.
	Поднасяме с варенки.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








