15 Декември 2012
                
                257782
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Жито с орехи и мед
                                                                                                Ошав за Бъдни вечер
                                                                                                Мед с орехи и чесън
                                                                                                Постни сарми
                                                                                                Чушки с боб
                                                                                                Питка за Бъдни вечер
                                                                                                
                            Тиквеник
                                                            
                Тиквеник
	1 пакет готови кори за баница
	около 1 кг. настъргана тиква
	половин чаена чаша орехи
	1 чаена чаша захар
	канела
	олио
Захарта и канелата се объркват с тиквата. Намазва се тавата с олио, реди се ред кори, ред от тиквената смес и по малко от орехите. Когато се нареди, тиквеникът се нарязва на парчета така, както ще се сервира. Полива се с добре сгорещено олио в нарезите – предвиждат се толкова лъжички олио, колкото са парчетата. Пече се в умерена фурна до зачервяване.
Коледа идва
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







