12 Юни 2012
                
                214295
            
                                                                        Тиквички, пълнени с ориз
                                                                                                Тиквички с кашкавал
                                                                                                
                            Тиквички плакия
                                                                                                Тиквички, пълнени със сирене
                                                                                                Тиквичка с яйца и гъби
                                                                                                Тиквички с кашкавал
                                                                                                Тиквички с прясно мляко и яйца
                                                                                                Печени тиквички с кромид
                                                                                                Пържени тиквички с кьопоолу
                                                                                                Сарми с тиквички
                                                            
                Тиквички плакия
	1 кг тиквички
	2 бр. (100 г) моркови
	1/2 глава (50 г) целина
	2 глави (100 г) лук
	1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло
	4-5 бр. (200 г) домати
	1 с.л. (10 г) брашно
	10-12 скилидки чесън
	1-2 бр. дафинов лист
	1 бр. лимон
	чубрица
	магданоз
	копър
	сол
В мазнината се задушават морковите, целината и лукът, нарязани на ситно. Прибавят се тиквичките, нарязани на кубчета, и също се задушават. Когато омекнат зеленчуците, се прибавят брашното, размито в малко студена вода, и подправките. Сместа се посолява и се изсипва в тава. Отгоре се нареждат доматите, нарязани на филийки, и тук-там се поставят тънки филийки от лимона. Ястието се поръсва със ситно нарязаните магданоз и копър и се пече в умерена фурна. Поднася се студено.
Тиквички рецепти 
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







