Нанасяш, чакаш 10 минути и мазнотията сама пада от шкафчетата, без да разваля покритието - чудо смес от 2 продукта:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Нанасяш, чакаш 10 минути и мазнотията сама пада от шкафчетата, без да разваля покритието - чудо смес от 2 продукта:
10737
Нанасяш, чакаш 10 минути и мазнотията сама пада от шкафчетата, без да разваля покритието - чудо смес от 2 продукта:

Сигурно и вие сте се чудили как да премахнете натрупаната с години мазнотия от дървените кухненски шкафчета , без при това да повредите материала, от който са направени. Факт е, че при готвенето дървесината има неприятното свойство да "попива" миризмите и пръските мазнина, които с просто око може и да не видим.

Когато всичко това се наслои с години, любимата ни кухня придобива недотам уютен външен вид. 

Препарати в магазините има много, но доста от тях са агресивни и при по-старателно търкане може да повредите повърхностния слой на шкафчетата и да останат грозни следи. Е, днес ще ви представим едно страхотно и ефективно домашно средство за почистване на кухненските шкафове - най-интересното е, че със същите продукти става и прекрасен пилинг за лице! Ето как се прави:

Средство за почистване на кухненските шкафове

Трябват ви: сода и слънчогледово олио. Намират се винаги във всяка кухня.

Как се прави: Просто смесете двете съставки в равни пропорции. Добавете малко вода, така че да се получи нещо като паста. Нанесете средството внимателно върху вратичките на шкафовете (може да използвате мека кърпа, парцал или мека четка за зъби).

Не е необходимо да търкате, за да не обелите боята или покритието. Трябва да изчакате 10 минути и да измиете всичко с влажна кърпа. Ако някъде има много устойчиво замърсяване, можете да повторите няколко пъти.

почистване на шкафче

Разликата е ясно видима, както на снимката. Дори цветът на почистеното място видимо ще се е променил. Всички капки мазнина и ужасни петна около дръжката се отмиват без следа. В резултат цялата кухня, включително плота, е перфектно измит1 Содата просто разяжда мазнините и мръсен слой.

По същия начин действа тя и когато си правите обикновен пилинг на лице от сода. Само че пилингът се прави без олио и се държи на лицето точно 1 минута. Опитайте и двата начина - с кухнята и пилинга. И от двете ефектът е отличен!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft