Този път се оля! "Уволниха" Рачков в ефир снощи в "Като две капки вода":

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Този път се оля! "Уволниха" Рачков в ефир снощи в "Като две капки вода":
6240
Източник: blitz.bg
Този път се оля! "Уволниха" Рачков в ефир снощи в "Като две капки вода":

Дори заклетите фенове на комика Димитър Рачков са на мнение, че понякога той прекалява с шегите. Снощи го доказа за пореден път в епизода на " Като две капки вода ", където на прицел на острия му език се оказа неговия "любимец", Веселин Маринов.

Рачков обаче се увлече дотолкова, че поведението му принуди служителите в апаратната да му припомнят в ухото, че губи ценно ефирно време. 

Това по никакъв начин не се отрази на своенравния комик, който на свой ред започна да заплашва пред камерите:

"Казват ми в ухото по слушалката, че съм уволнен . Ама, има и други формати, бе! Е, Мария ще ме вземе в "Един за друг", изтърси Рачков, гледайки към бившата си половинка в живота Мария Игнатова, която бе част от публиката на предаването в понеделник вечер. 

Това обаче я стъписа и тя през усмивка започна да клати отрицателно глава. За да подсили ефекта от негодуванието си, тя дори размаха пръст, с който да докаже, че е категорично против подобно действие и да полее със студена вода мераците на комика.

Тя не бе единствената, която бе в шок от думите на Рачков. Колегата му Герасим Георгиев - Геро реагира слисано: "Мария?! Тебе?!", каза той, поглеждайки учудено колегата си, но друга реплика не последва.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft