Трагедия! Децата на Милен Цветков остават без наследство?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Трагедия! Децата на Милен Цветков остават без наследство?
24468
Трагедия! Децата на Милен Цветков остават без наследство?

Апартаментът, в който той до последно е живеел, е ипотекиран в банка, а вноските Милен чинно е погасявал ежемесечно. Юристи обясняват, че ако двете му деца - дъщеря му Калина от първия му брак и 8-годишният син Боян от втората жена Ивета, приемат като наследство въпросния имот, ще унаследят и големия заем, който баща им е получил при ипотеката.

Така те ще трябва да изплащат дълга към банката, а ако откажат да го направят, апартаментът на Цветков ще бъде придобит от институцията и ще бъде продаден от ЧСИ. 

Някои бивши колеги на журналиста разкриха веднага след смъртта му, че последните две години от живота му са били трудни финансово. Безработният Милен, който се върна на екран само месец преди да бъде убит, едва се справял със задълженията си. но въпреки всичко издържал стоически на напрежението и не показвал пред никого, че има проблеми, които му тежат. 

За да подкрепят финансово двете му деца, негови приятели инициираха дарителска кампания, която да набира средства в тяхна помощ. До момента с дарения са се включили над 2600 души, а събраните пари приближават 200 хиляди лева, въпреки, че целевата сума бе 100 хиляди. Повечето от дарителите са анонимни, но в списъка се виждат някои колеги на Цветков, актьори и други известни българи

 

Дай твоята оценка:
3 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft