Три или четири линии имате на китката си? Ако е така, това означава нещо много специално!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Три или четири линии имате на китката си? Ако е така, това означава нещо много специално!
2509
Три или четири линии имате на китката си? Ако е така, това означава нещо много специално!

Вече преброихте ли ги?

Хиромантията е изкуството да се характеризира съдбата и късмета чрез четене на линиите на дланите. Линиите на китката се считат за част от второстепенните линии. Те се появяват от долната страна на китките ни. Най-често срещаният брой линии за повечето хора е от два до три. Много малко късметлии имат четвъртата. Тези линии могат да имат няколко значения, свързани със здравето, богатството, съдбата, просперитета и славата. Линиите на китката могат да разкажат много за вашия характер, за вашето здравословно състояние и дори за бъдещето ви.

Не вярвате? Направете този прост тест и се уверете сами

Ако имате една линия

Първата линия на китката е най-важна. Ако имате една ясно очертана линия на китката, която при повечето хора представлява плетеница, ще имате активен живот и добро здраве.

Плетеницата на китката е символ, че ще изживеете дните си пълноценно и щастливо, а може и да се радвате на дълголетие, ако се храните здравословно и спортувате.

Ако на някои места линията прекъсва, трябва да се подготвите за сериозни препятствия в житейския си път, но с повече търпение ще ги преодолеете. Колкото по-оплетени са линиите на китката ви, толкова по-трудно ще реализирате мечтите си.

Ако имате две линии

Двете прави линии на китката са щастлив белег, който ви обещава успех в живота. На вас ви е съдено да бъдете богат и да се радвате на материална сигурност до края на дните си.

Втората линия на китката се използва за измерване на очакванията на човека за богатство. Тази линия разказва за вашето благоденствие и вашето щастие.

В идеалния случай тази линия трябва да бъде прекъсната без пропуски или връзки. Ако тя е силно дефинирана, без пропуски, има голям шанс луксът и просперитетът да са в бъдещето ви. Прекъсванията показват финансови затруднения. 

Ако първата ви линия е по-къса, но другите са различни, можете да преодолеете проблемите на вашата младост, за да си осигурите по-проспериращо бъдеще.

Ако имате три линии

Рядко могат да се забележат три линии върху китката на човек и затова те са свидетелство, че човекът, който ги притежава, е уникална личност. Неговата мисия е да бъде запомнен с делата си и непременно ще окаже голямо влияние на хората около себе си. Вие сте човек, който хората ще помнят.

Ако имате четири линии

Ако имате четири линии на китката, това е ясен знак на съдбата, че ще се радвате на дълъг живот и голямо семейство. Според хиромантията подреждането на четири линии предсказва, че този човек ще има много деца. Четвъртата линия е най-редката от всички, малко хора я носят на китката си. Ако сте един от малкото късметлии с четвърта линия, можете да очаквате  дълъг живот. Ако линията е прекъсната, не се тревожете. Това означава, че сте отговорен човек, който обича промените и знае как да се възползва от силните си страни.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft