Убийствено високи обувки

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Обувки
Убийствено високи обувки
8258
Убийствено високи обувки

 

 

 

 

 

Аз не съм от дамите, които нямат проблеми с ходенето на високи обувки. Това може би е така, защото аз съм от хората, които ходят доста бързо и чията работа е свързана с изминаването на доста километри на ден.

Но независимо от това, аз не съм се отказала от обувките с по-ниско токче или платформа, за да си придам малко височина и строен вид. Но ако реша да се разходя с обувките, които ще ви покажа в тази статия съм сигурна, че  ще имам доста сериозни затруднения.

 

 

 

1. Сабо от велур на Michael Kors

 

 

Ако искате ме наречете модна лицемерка, но аз много мразя сабото. За мен това е обувка, която никога и по никакъв начин не може да те направи атрактивна. Тези велурени обувки на Michael Kors ме карат да бъда доста критична.  Те притежават четирите неща, от които най-много се страхувам в едни обувки: каишка на петата, сабо, дървена подметка и изключителна височина. Според мен с тези обувки инцидентите са просто въпрос на време.

 

 

 

2. Обувки Dante на Brian Atwood

 

 

Със своята височина от 14 см., тези обувки на Brian Atwood са в топ класацията на дяволските обувки. Оттук предполагам е и тяхното име Данте. Аз съм сигурна, че бих изглеждала супер секси в тези страхотни обувки в натурален цвят и мрежа, но съм сигурна, че времето за което ще се задържа на тях, ще изтече много бързо.

 

 

 

3. Сандали Dvea на Versace

 

 

Нека си представим за момент, че мога да си позволя тези страхотни сандали на Versace. След това нека ви кажа, че височината на техния ток е 18 см., а на тяхната платформа 8 см. След това си представете как крака ви е увит от множеството цветни каишки. Всички тези неща ме карат да си мисля, че след няколко секунди на тях, аз ще съм паднала на земята по лице. Единственото, което можете да направите с тези обувки, е да си ги държите на рафта, защото те са истинска красота. Но, ако решите да ги носите, аз ви препочървам предварително да си направите допълнителна застраховка.

 

 

 

4. Обувки с платформа на Sam Edelman

 

 

Ако някой около вас ходи с такива обувки, сигурно ще чувате отдалече, как той наближава с тежки стъпки. Тези обувки на Sam Edelmon са един изключително анти секси вариант, който не бих препоръчала на никого. Тези обувки могат само да разцепят тишината в мрака или да счупят нечий врат.

 

 

 

5. Обувки Lorissa на Sam Edelmon

 

 

С тези обувки Sam Edelmon наистина надмина себе си. Шоповете разположени по петата и тока на тези обувки ги правят истински ужасни. Можете ли да си представите как ще опазите чорапогащника си здрав с тези обувки? Как ще предпазите глезените си при кръстосването на краката си?  Как ще преминавате през тълпи от хора, без да нараните никога с тези шипове? Може би Edelmon е вложил някаква друга замисъл в тези обувки, но за мен те са абсолютно непрактични.

 

 

 

6. Обувки Caitlyn на L.A.M.B.

 

 

Представям си себе си с тези убийствено високи обувки. Сигурна съм, че ще изглежам изключително стилно и модерно. Но все пак мисля, че с тях не бих могла да ходя. В града тези обувки биха ви забавили доста. Затова тези обувки на L.A.M.B.са перфектни само за седене или стоене на едно място.

 

 

 

7. Обувки Paloma на Charlotte Olympia

 

 

Изключителен феномен в митологията на обувките. Докато тока на тези обувки е висок до небесата, аз съм сигурна, че високата им подметка донякъде ще ги балансира. Но въпреки това, те са абсолютно безполезни за ходене. Предполагам, че именно затова са крилата от задния край на обувката.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft